Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy ilyen fesztivá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen fesztiválon mi történik a felajzott csajokkal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2019. jan. 3. 11:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Semmi. A csajoknál általában a bulizás a táncikálásról meg a visítozásról szól, a férfiaknál van az, hogy egy bulihoz kötelezően hozzátartozik a becsajozás is (nyilván az a pár csaj, aki pasizni akar, meg nem ebbe a buliba fog elmenni).
2019. jan. 3. 11:50
 2/16 anonim ***** válasza:
21%

semmi

végre tudnak úgy bulizni, hogy nem kell hónaljszagú férgeket elviseljenek, és senki nem fogja őket megerőszakolni, ha lerészegedtek

kötelezővé tenném

2019. jan. 3. 12:15
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Vagy megoldják maguknak, vagy egymásnak.

Na meg, ide gondolom alacsonyabb számban mennek olyan csajok, akik pasiznának, és magasabb számban, akik csajoznának.

2019. jan. 3. 12:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Ennyi lenne a frigid csaj ?
2019. jan. 3. 13:25
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Mi köze a frigidségnek ehhez? Ha lenne egy fesztivál csak pasiknak, gondolod mind bebuzulna, mert 1-2 napig nem látnak nőt?
2019. jan. 3. 13:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Férfiként nem tudhatod, de ez nem függ össze a frigidséggel. ha egy nőt szexuálisan zaklattak már (és az említett zenei fesztivált pont asok nőket ért szexuális zaklatás miatt szervezték) akkor gyakran undor érez az:

-ittas férfiak

-izzadt férfiak

-koszos férfiak

-morális erkölcseiket akár ideiglenesen is hanyagoló férfiak

és a nyomulós férfiak iránt.

Én korábban rendkívül közlékeny és barátságos voltam, de egy erőszakos eset után (ahol szerencsésen megmenekültem) olyan zárkózott lettem, hogy még néhány hónappal később is amikor egy nem részeg de kicsit ittas pasi elkezdett közeledni felém, ijedtemben az úttestre szaladtam, és kis híján elgázoltak.

Mert ilyenkor csak az a fontos, hogy az ilyen alakoktól távol legyél.

Képzeld el magad egy meleg bárban, és átérzed.

(Nem kérek privátot, nem szeretnék erről túlzottan bővel beszélni, és aki mégis ír, azt blokkolom, köszönöm!)

2019. jan. 3. 14:23
 7/16 anonim ***** válasza:
A nőkben nincs evolúciós vadászösztön, szóval nem akarnak mindenáron bepasizni a bulikban. Ez még nem frigidség, viszont mi, férfiak megszívjuk ezáltal, mert minket viszont hajt az ösztönünk (és ugye tökre bosszantó, hogy ott riszál a sok bula, de semmi hasznuk nincs, csak nehezebb tőlük odajutni a bárpulthoz és beszakad az ember dobhártyája, amikor rajban visítanak). Na ezért tök jó, hogy vannak ilyen fesztiválok és ide mehetnek azok a csajok, akik nem akarnak pasizni ...viszont én azt is bevezetném, hogy akkor ezek ne mehessenek koedukált bulikba.
2019. jan. 3. 15:52
 8/16 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező!

Férfiként nem tudhatod, de ez nem függ össze a frigidséggel. ha egy nőt szexuálisan zaklattak már (és az említett zenei fesztivált pont asok nőket ért szexuális zaklatás miatt szervezték) akkor gyakran undor érez az:

-ittas férfiak

-izzadt férfiak

-koszos férfiak

-morális erkölcseiket akár ideiglenesen is hanyagoló férfiak

és a nyomulós férfiak iránt."

Én kivételesen egyik sem vagyok, ezért nem sikerült bulikban meg még sok más helyen ismerkedni! Gondoljátok át ti is!

Az olyan srácok, akik nem rámenősek, stb nem kellenek a csajoknak.

2019. jan. 3. 23:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogy a nem rámenős pasik nem kellenek a nőknek.
2019. jan. 4. 17:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Tévedés:

Van, aki határozott, és tudja mit akar, ezt tiszta fejjel kifejezésre is juttatja.

És van, akinek azt mondom nem akarok ismerkedni, mire győzköd hogy ő nem olyan/barátkozni akar/ugyan már/beszélgessünk.

Na, ha egyszer valaki elküldtem, de jön a nyomlulós szöveg, az fenyegetőnek hat.

És én sem voltam ilyen azelőtt, hogy bántottak volna.

2019. jan. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!