Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha választhatnátok milyen vastagságú péniszt szeretnétek, hogy legyen a párotoknak?
Tudom, nem a méret a lényeg, de mindenkinek van, ami a kedvence, amit nagyon szeret. Szóval milyen vastag lenne, ami számotokra a legmegfelelőbb?
1, 3 cm vastag
2, 3,5 cm vastag
3, 4 cm vastag
4, 4,5 cm vastag
5, 5 cm vastag
6, 5,5 cm vastag vagy efelett
Köszi a válaszokat, ment mindenki a zöld.
11-es az enyém 4 cm vastag.
Miééért nem jelqingezel? Félsz hogy megvastagszik?
20éves kor/12körbe alatt lehetett->szex nővel,súlyzózás,gyaloglás->
30év körül/12-12és negyed cm körbe,mértem emlékszem->
több szex nővel,fejő gyakorlatok->
Sokkal később,nyugalmiban is 12és fél
akcióban közel13-13+ is körbe maradandóan és nem puha hanem keményebb lett mint amikor vékony/puha volt fiatalon.
Szerintem nem fejlődtél még ki,nem használod őseink tudását/sopánkodsz.Miért nem használod a gyakorlatokat és péniszpumpát is?A káma szútrában is leírták:
-melegvízzel átmelegíted/masszírozod/nyújtod rendszeresen 11éves koromban már ismertem-ez a legjobb
-mézbe őrölt borsot keversz bekened vele-működik kipróbáltam,igaz félőseknek nem ajánlott
-bekened fogkrémmel-ez is jó vérkeringés serkentő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!