Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Így ünnepek alkalmából Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így ünnepek alkalmából Az jutott eszembe, kinek milyen váratlan vallomásban volt része 2018 -ban?

Figyelt kérdés
Azért tettem ezt a kérdést a szexuális kategóriába, mert arra gondoltam, legyen ez a vallomás szexuális tartalmú. Olyasmi, ami teljesen ledöbbentett…

2019. jan. 1. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Köztem és valaki közt valami érződött a levegőben nemrég. Nem léptünk még semmit. Nemrég egy negatív visszajelzést ért tőle, ami nagyon is elgondolkodtatott az irányba, hogy valamit lépnem kell, amíg nem késő.
2019. jan. 1. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:

egyik haverom bevallotta hogy meleg

én meg ledöbbentettem egy lányt amikor szerelmet vallottam neki.

kb ennyi

2019. jan. 1. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem szexuális tartalmú, s nem is éppen vallomás. De az ünnepi köszöntésre egy ismerősöm azt írta köszönöm vagy neked is vagy bármi helyet, hogy "Szeretlek!". Na hogy ez mi akart lenni, arról fogalmam nincs.
2019. jan. 2. 01:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az számít, ha én vallottam, akkor nekem is volt. Eléggé megdöbbentett, de már ideje volt. :D
2019. jan. 3. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!