Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
Az az alapfelállás, hogy én 19 éves vagyok, és egy nálam 5 évvel idősebb csajjal berúgva szexeltem ELŐSZÖR, nem tudtam elélvezni. Aztán még 3 alkalommal próbálkoztunk, nekem egyszer sem sikerült, utolsó alkalommal fel sem állt.
Alapból introvertált típus vagyok, de úgy érzem, hogy az említett lány felé meg tudtam nyílni. Ő elmondott egy csomó korábbi szexélményét. Én arra gondolok, hogy amiatt nem sikerül elélveznem, mert talán tudat alatt zavar hogy ő már ilyen tapasztalt, illetve a legelső berúgós szexélmény is biztosan bennem van. Engem személy szerint nagyon zavar a dolog, még akkor is ha tök jól áll hozzá a csaj és csak bíztat, hogy majd idővel jó lesz.
Kérlek írjátok le a véleményeiteket, így látatlanba mire gondoltok ez alapján.
Sok oka lehet, látatlanban nehéz megmondani.
Mennyire tudsz vele erről beszélni?
Ha igen, akkor próbáljátok meg a következő terápiás módszert: 1-2 hétig úgy találkozzatok, hogy tilos a szex.
Minden mást szabad, simogatni egymás meztelen testét, csókolózni, kézzel vagy szájjal kielégíteni a másikat, mindenfélét játszani, csikizni egymást stb. de szeretkezni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!