Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elmondani egy nőnek, hogy kezdő vagyok a szexben?
Ha nem mondod el, akkor is tudni fogja
Vagy csak azt hiszi, hogy retardált vagy
Így egyszerűbb lenne őszintének lenned...
Nemrég lebeszéltem egy szexrandit egy nagydumás sráccal. Arra számítottam, hogy majd "lebeszéli rólam a bugyit," de amikor találkoztunk teljesen zavarban volt, nekem kellett mindenben kezdeményezni. Azt mondta, hogy volt már komoly kapcsolata, ezért arra számítottam, hogy tapasztalt lesz, de sajnos teljesen mozdulatlan volt, végig feküdt alattam és hamar el is ment..
Ha tudom előre, hogy tapasztalatlan, akkor lehet, hogy máshogyan viselkedtem volna vele. Nem azzal volt a baj, hogy az, hanem azzal, hogy eltitkolta és próbálta azt adni be, hogy milyen tapasztalt.
Csalódás volt az egész, pedig már voltam másik szűz fiúval is, akivel viszont isteni volt a szex, mert elmondta előre és úgy építettük fel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!