Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 év feletti nők! Még midig végeztek önkielégítést?
Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 21:04
1/8 alonelyman válasza:
Akikkel eddig szexeltem 50 es nők mind végeztek, igy biztos lehetsz benne, hogy a te anyukád is csinálja ;)
3/8 anonim válasza:
Nagyon sok nem, kb. 80%. De mit vártál, hogy megkérdezed ezt a szexualitás kategóriában? Reális számokhoz kérdezd meg mondjuk az ünnepek kategóriában.
4/8 ThodEE GoD válasza:
Akivel együtt voltam nem csinálta, inkább várt rám hogy menjek , nagyon ritkán sikerült rávenni videósexre mikor távol voltunk egymástól, akkor csinálta magának, de látszott rajta hogy csak miattam.
5/8 anonim válasza:
Az én 50 éves nejem már szinte egyáltalán nem kívánja a szexet. :-( Néhány éve még tökéletes volt az intimitás közöttünk, de egyik pillantóról a másikra nem kívánja. Nem tudja megmondani, miért nem. Próbáltunk már több módszert, ám egyik sem segített.
Ha nekem van kedvem kielégít, de nekem ez kevés. Fokozatosan leszoktunk róla. Ő nem akarja, én már egy ideje nem forszírozom, feladtam.
Jól megvagyunk, egyfajta mély barátsággá alakult a viszonyunk.
Természetesen, ebből adódik a kérdésre a válasz, nem maszturbál, már az sem hozza lázba. (vannak segédeszközök, ám velem egy sorsra jutottak)
6/8 anonim válasza:
5.sajnálla baaszus...nagyon. rohadt szar lehet.:S nem akarok erre a sordar jutni. Szerinted hoo hibáztatok? Hogy lehet ezt elkerulni? 29F
7/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet elkerülni, a nők ilyenek. Nem véletlenül ennyi idős korban van a legtöbb nyílt házasság.
8/8 anonim válasza:
A nők megőrülnek a fąszért, elhagyják a férfit ha kicsi neki, aztán 50 évesen meg ők nem akarnak semmit, amikor a férfi igen. Én ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!