Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz ez a párosítás?
Teljesen átlagos a méreted.
Tökmindegy milyen magas vagy hozzá.
Hát én pasi vagyok, de szerintem csak akkor lehet rossz, ha nagy puncijú lányt fogsz ki és ő pont arra számít hogy neked majd a kolbász is nagy lesz.
Illetve van mégvalami, de ezt nagyon kevesen látják be: A magasabb embereknek ÁTLAGBAN bizony nagyobb a péniszük/hüvelyük is. Ez tény!
Szóval ha csak átlagos az alkatod és az arcod, akkor is arathatsz a 180cm -és magasabb- csajoknál (ezt viszont csak feltételezem). Márpedig ők ugye magasak, valószínűleg picit több tölteléket is ígényelnének. ÁLTALÁNOSSÁGBAN.
Én is találkoztam már kivételekkel persze...
Én vagy 4 centivel alacsonyabb vagyok nálad, de a farkam picit nagyobb. Nekem ez még így kb rendben van saját magam szerint.
Kit érdekel,hogy mekkora a farkad.Főleg,hogy mennyire "illik" a magasságodhoz.Nőjetek már fel!Szánalmasak már ezek a fhaszmércés kérdések.
Majd akkor gyere ide,ha minimum 3-szor tapasztalod,hogy a méreted miatt utasítanak vissza..Akkor megértem,hogy elkeseredettségedben ide jössz tanácsért.Egyébként értelmetlen,főleg,hogy teljesen átlagos a méreted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!