Pomerániai törpe spicc és Golden retriever nagyon rossz párosítás lenne?
Van egy 1 éves Goldenem, imádom ő az életem. de nagyon szeretnék egy kissebb kutyát is mellé már elég régóta.
A pomeránra gondoltam, de nem tudom kijönnének e egymással.
A Goldim is bent van a lakásba és természetesen a Pomi is bent lenne. Nem várom el hogy a 35 kilós kutyám játszon a 2 kilóssal, nyilván. Csak szeretném tudni hogy meg lehetne e próbálni ezt a párosítást?
Jól szocializált, jól nevelt kutyák kijönnek egymással, függetlenül a fajtától.
Felteszem tisztában vagy vele, hogy egy pomerániai félmilliónál kezdődik...?
Nem tartom jó ötletnek. Túlságosan nagy a méretkülönbség. A goldi már azzal komoly kárt tud tenni a pomiban, ha csak rálép vagy ráfekszik... Főleg ha még mondjuk el is kezdene "féltékeny" lenni a kicsire...
Mellesleg azt ugye tudod, hogy egy pomi 400-500 ezer forintba kerül? Ami ez alatt van, az biztosan nem pomi, hanem keverék. Akkor már inkább válassz kis- vagy középspitzet tenyésztőtől.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ui: természetesen tisztába vagyok a pomeranok árával! A goldim is bőven 100 felett volt, de a kutyusok nekem minden pénzt megérnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!