Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora péniszetek van nektek?
Sehol nem ír mindenki 20 körülit. Imádnak itt ezzel dobálózni, hogy mindenki ezt írja, de nézzétek már meg, hogy tényleges hányan írnak ilyet az erre irányuló kérdéseknél! Beírod, hogy pénisz és méret a keresőbe, majd megnézed a válaszokat. Ilyen egyszerű. Miután megláthatta, hogy bizony itt sem ez az átlag méret, utána el lehet gondolkozni, hogy miért állítják ezt akik. Mert egy ilyet is meglátnak és előjön a féltékenység és a komplexus és már kiakadnak, vagy el sem tudják képzelni, hogy vannak akik náluk nagyobbak. Szóval ennyit a mindenkinek itt 20 centi átlagról.
Ott van emellett a rengeteg aki mondja, hogy nem érti miért kell kamuzni, neki 13-14-15 centi. Ők adják ki a nagyobb rész felét. Aztán ott van kb. ugyan ennyi akik azt mondják, hogy 17-18-19 centis. Végül ismerjük a szokásos kötelező arcokat a 12 centis 3 embert, akik rendszeresen sírnak. Ebből lehet kiszámítani, hogy itt mennyi az átlag.Még erre nem szántam időt, nem is fogok, van jobb dolgom is de arányérzékemmel én olyan 16 centis átlagot mondanék, hogy annyira jönne ki az átlag, ha kiszámolnánk itt. Ami bizony fedi a legtöbb statisztikát Magyarországon kb. Őszintén szólva szerintem is ennyi lehet az átlag.
Tényleg itt 18 centin kiakadnak, miközben egyáltalán nem olyan nagy 18 centi és nem is olyan ritka. Bár ilyenekre linkelgettek már táblázatot és még ott is ilyen 10-15%-ra voltak írva a 18 centisek a lakosság méretbeli megoszlása tekintetében. Szóval minden 9-10. embernek kb. akkora. Akkor miért olyan hihetetlen mikor itt minden 9-10. ember azt írja, hogy neki 18? Itt azért nem képtelen méretekről beszélünk
15 cm
Idealis sztem, es partnereim szerint is. Ha valakinek kicsi lenne annal valami elszaladt.. 😂
15/4 az enyém
van olyna fiu akinek 6 cm vastag? irjon pv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!