Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Akik már látták az apjuk péniszét annak mi róla a véleménye? Ti is szeretnétek ha olyan farkatok lenne?
Én kisgyerek koromban láttam apámét meg mikor kiránduláskor elment vizelni az erdőbe.
Nagyon nem emlékszem a látványra, gondolom az agyam kitörölte defenzív módon ezt az emléket. De arra emlékszem, hogy elkezdtem bőgni a látványtól, hogy ugye nekem nem lesz olyan nagy, ronda szőrös? :D
Ezt csak következtetni tudom, de szerintem még szőrösebb is lett sajnos...
De mivel nem emlékszem rá, mint azt említettem, így nem is tudok véleményt mondani róla. De nem is nagyon akartam volna látni, hogy milyen volt neki, szóval szeretni se szerettem volna olyat.
A bátyámat viszont kaptam már rajta sok mindenen és arra sajnos emlékszem. Olyat biztos nem szeretnék. Most külalakra annyira nem szörnyű, de akkor is egy idegen pénisz, az pedig mindig elborzasztja az embert. Viszont méretben meg kisebb mint az enyém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!