Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnél, ha a barátnőd nem tudná lenyelni?
Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 16:47
11/15 anonim válasza:
#10: Nagyon pozitív hozzáállás. Én sem vártam el egy lánytól se, hogy lenyelje, de jól esett, hogy igen. Még egy kicsit bűntudatot is éreztem, hogy nem szívesen teszi, de megnyugtatott, hogy nem volt rossz és sok benne a vitamin. Nem dohányzom és erőset is csak ritkán eszem...
12/15 Women are property válasza:
Nem tudom, szerencsére nem találkoztam ilyennel...
13/15 anonim válasza:
Én nő vagyok, de előfordul, hogy a páromnak elég kellemetlen ízű a spermája és sajnos ez látszik az arcomon, van, amikor öklendezek is. Nyilván nem halok bele... De azért elég rossz. Olyankor pl keserű, ha hétvégén szórakozott b alkoholt ivott és sokat cigizett, vagy mivel jár edzeni, és is issza azokat a szarokat meg bogyókat, nah az alig elviselhető. Van, amikor nyelek, de ha nagyon gáz ízű akkor futok a mosdóba és kiköpöm :o
14/15 anonim válasza:
Az nem érdekel, hogy mit csinál a végén vele, csak ne hagyja abba a csúcsponton.
Az egyik nőm a gátamnál elszorította az ujjával a húgyvezetékemet, így nem ment a szájába...
7-ből 2 lenyelte, de senkitől még csak nem is kértem, de még a szopást se...
15/15 anonim válasza:
Nem, sőt, nem is szoktam szájba élvezni, férfiként is megalázónak tartom a nő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!