Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudott elmenni a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudott elmenni a párom?

Figyelt kérdés

Nem szexeltünk még, csak petting volt. Vagy egy órát fáradoztam érte, úgy tűnt, hogy élvezte is. Azt mondta, hogy ennyi idő után mindig sikerült elélveznie. De azt sem hiszem, hogy velem lenne baj. Már volt két partnerem és rajta is úgy láttam, hogy jó neki. Meg annyit megjegyzett, hogy mielőtt találkoztunk volna, önkielégített. De az az incidens előtt történt vagy 8 órával. Ez volt az első ilyen alkalmunk. Volt már mással is ilyen?

(Megj: nem lehetett sem fáradt sem stresszes)

2018. dec. 29. 09:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 19/N. A történetben én vagyok a nő.
2018. dec. 29. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet előtte túl sokszor verte ki.
2018. dec. 29. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

19/N. Meghalok. Én 24 felett nem találok NŐ-t de te majd 1 évvel középiskola után nyilván.

Azért nem ment el egyébként mert ideges volt. Ha mást mond, akkor hazudik.

2018. dec. 29. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Türelem. Ha előszörre nem sikerült, majd sikerül legközelebb, vagy harmadszorra, vagy azután. Gondolom, ő még szűz, ugye? Az kell hozzá, hogy komfortosan érezze magát, ne féljen, ne aggódjon.

Hogy volt-e mással is ilyen?

Inkább az a ritkaság, ha nem volt ilyen... Nekem jó a memóriám, emlékszem az elsőre. Ugyanígy volt. De még évtizedekkel később is, az első alkalom egy nővel, ha az a nő fontos volt, hasonlóan nézett ki.

2018. dec. 29. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!