Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek úgy is lehet jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek úgy is lehet jó egy férfinak a szex ha nem tudott elmenni?

Figyelt kérdés
Már mindenhogy csináltuk. Kérdeztem, hogyan szeretné. Stb. De hiába próbálkoztunk nem sikerült elmennie így végül a számmal elégítettem ki. Beszélgettünk erről azóta. Mondta, hogy jó volt neki végig csak egyszerűen most nem ment, lehet fáradt volt. Nem volt ebből gondunk, de én mégis rosszul érzem magam kicsit, hogy mi lehetett. Szerintetek így is kielégítő volt számára az együttlét vagy csak azért mondja hogy megnyugtasson?
2018. jan. 25. 06:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nyugtatni akar, nyugtatót ad neked.
2018. jan. 25. 06:44
 2/9 anonim ***** válasza:

persze, nekem is szokott ilyen lenni néha, teljesen jó minden csak nem épül fel az orgazmus érzése.

megnyugodhatsz.

2018. jan. 25. 06:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Volt párszor. Egy férfinak a legnagyobb gyönyör a nőnek okozott orgazmus.

40/F

2018. jan. 25. 07:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is az a legnagyobb öröm ha látom, hogy mennyire jó neki és hogy miattam jó pont ezért tört le kicsit, hogy közben nem sikerült. Rlgebben is előfordult már de ritkán.
2018. jan. 25. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Dehogyis jó,aki ezt mondja az hazudik.Ha nincs magömlés akkor semmit nem ér,sőt nagyon kellemetlen tud lenni.
2018. jan. 25. 07:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon ritka egy férfinál, de ha már megtörtént, nem érdemes ezen rugózni, lépjetek túl rajta.

Hihetö magyarázat a “fáradt voltam”, még hihetőbb a “valami zavart”, “fejben máshol jártam”.

2018. jan. 25. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor szoktam így lenni, amikor unom a csajt.
2018. jan. 25. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Lelkileg akko ris jó, igen. Én is nehezen tudok elmenni.
2018. jan. 25. 11:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Előfordul néha, úgy is jó és ha a lány befejez végül kézzel/szájjal akkor teljesen jó.
2018. jan. 25. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!