Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan nő/lány, aki néha gyönyörködik a puncijában?
Bevallom,én nagyon szépnek tartom és olyan spontán helyzetekben,amikor például meztelen vagyok a fürdőszobában és épp engedem meg a vizet a kádban,akkor néha odavándorol a tekintetem és megjegyzem magamban,hogy milyen kis szép.
Vagy ha leveszem/felhúzom a bugyimat a tükör előtt öltözködés/vetközés közben,akkor is rápillantok.
Más lány is szereti a puncija kinézetét?
én sajnos már unom a masztit vele.
Ha egy nagyon szép aktkép készülne a punciról,nagy méretben, akár egy egész portfólió sorozat, és egy szürke hétköznap csak úgy meglepne ezzel a barátnőd,hogy amikor nem vagytok együtt és ráérsz, lapozgathasd és gyönyörködhess benne, az tetszene?
Ezt mondjuk lehet,hogy ki is írom normál kérdés formájában.
én sem azt írtam,hogy leállok,földbe gyökeredzik a lábam és bámulom.Hanem pillanatokra ránézek és megállapítom,hogy milyen szép és cuki.
De ha téged nem tölt el jó érzéssel,azt is érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!