Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kívánjátok?
Figyelt kérdés
Ti kívánjátok magatokat például amikor meztelenek vagytok és meglátjátok magatokat a tükörben?2018. dec. 28. 16:35
2/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
3/15 anonim válasza:
Gyakran nézegetem magam a tükörben és kívánom is magam.
Én is bi vagyok :D
4/15 anonim válasza:
Fujj, dehogy.
(hetero vagyok, de nincs köze hozzá)
5/15 anonim válasza:
Én nem, de lehet hogy abból kifolyólag, hogy nagyon szégyenlős vagyok. Emellett szeretek viszont szexi fehérneműket hordani, még ha nem látja senki sem, mert az valahogy jó érzés.
6/15 anonim válasza:
Nem, a saját testem nem izgat.
Más lány teste néha felizgat, de semmi több.
8/15 anonim válasza:
Én néha úgy masztizok, hogy egy nagy tükörben nézem magam, és nagyon izgat. Már most is nedvesedem, ahogy leírtam.
9/15 anonim válasza:
Én egyáltalán nem :D Viszont néha megpróbálom párom szemével nézni magam. Bár én is nagyon szégyenlős vagyok, és nem szoktam magam igazából gyakran nézegetni a tükörben
Hetero vagyok, de szerintem semmi köze hozzá
10/15 anonim válasza:
néha igen, főleg tusolás és testápoló után, amikor szépen csillog a testem 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!