Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lehet gyakori, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet gyakori, hogy egy férfi az elélvezés után szinte rögtön,1-2 percen belül folytatni tudja a szexet?

Figyelt kérdés
Találkoztatok már ilyen esettel?

2018. dec. 28. 13:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ilyen

38F

2024. jún. 20. 11:21
 22/26 anonim ***** válasza:
26%
Egyáltalán nem gyakori. Sőt kifejeztten ritka, max a fiatal fiúcskáknál gyakoribb. Meg persze a hazudozóknál.
nov. 27. 09:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha új a csaj, és nagyon szexi, akkor ez simán előfordul. Nekem is volt ilyan csajom, hogy ki tudta hozni belőlem.
nov. 28. 06:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem olyan ritka, csak az öregeknél meg persze az impotenseknél az

nov. 28. 11:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem is megy néha,van úgy egymás után szoktam élvezni

40F

nov. 28. 13:33
 26/26 anonim válasza:
47%

Nekem még nem jelent gondot, bár ehhez az is hozzájárul, hogy mennyire kívánom azt a csajt, akivel vagyok.

28F

Csajok, ha valaki igényli, akkor írjon rám nyugodtan.

ma 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!