Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikir ti bámuljátok a nektek terdző melleket, mire gondoltok? :D
Kb kikapcsolja az agy értelmes részét, és az agy helyett a vér elkezd az alsóbb testtájakba áramlani. Ha a személyednek is akarsz egy kis érvényesülést, akkor inkább járj bővebb pulcsikban, azért a szép, nagy, formás melleket úgy is észrevesszük, csak nem kapcsolja ki az agyunk.
Engem sokszor zavart már, hogy úgy jött valaki a barátjával társaságba, hogy olyan ruha volt rajta, hogy le sem lehetett venni a tekintetet a melléről. Miért öltözik valaki így, ha egyértelműen nem akar ismerkedni.
Köszönöm a válaszokat, nagyjából ilyesmikre számítottam :D
Olyan aranyosak vagytok, mikor lefagytok :D meg amikor erőlködtök, hogy ne oda nézzetek :P
Amúgy nincs nagy mellem, C kosaras és nem szoktam kivágott felsőt hordani, csak buliba. Legfeljebb egy kicsit be lehet látni, de nem a közönséges fajta. De még így is... :D
Az is tény, hogy sokszor már zavaró, hogy nem a mondandómra figyelnek, a személyem sokszor nem érdekli a férfiakat, de én nem is az ilyenekre mondom, hogy cukik.
Ja és légyszi, ne írjatok több privátot, rengeteget kaptam... a válaszaitokat ide is leírhatjátok, ismerkedni meg nem akarok, ez csak egy egyszerű kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!