Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeritek a párotok exeinek neveit? Megnézitek őket például közösségi oldalakon, vagy sem?
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 10:37
1/9 anonim válasza:
Egyszer csináltam ilyet, de azóta nem, mert akit tőlem jobban kinézőnek tartok, arról az jut eszembe, hogy biztos ő jobban tetszett neki, mint én. Aki pedig tőlem kevésbé néz ki jól, arról az jut eszembe, hogy "Fú, hogy lehetett ő "ezzel""? Szóval felesleges.
2/9 anonim válasza:
Igen
Bár nem kellett utána néznem Ő maga mutatta meg azt az egy szem nőt aki előttem volt
Most a 3. Nőjét nyúzza
Már nem vagyunk együtt 5 hónapja
3/9 anonim válasza:
Elôszeretettel nézegetném én mindenki profilját,csak akkor mindig ajánlani fogja ismerősnek,és ha pl.gépen be vagyok jelentkezve,látja a pasim és akkor ciki,úgyhogy nem
4/9 anonim válasza:
Én kicsit más helyzetben vagyok mivel nagyon sokáig nagyon jó barátok voltunk. Így nem csak a nevüket tudtam, de találkozni is találkoztam velük többször. De ő akit nem ismert mindenkinek utána nézett :) szerintem ez teljesen normális reakció
5/9 anonim válasza:
az első páromnak ismertem az exét személyesen is
a másodiknak csak névről, neki volt 2-3 exe
a harmadik páromnak én voltam az első
a negyediknek egy részét személyesen ismertem mást csak elbeszélésből
soha egyiknek sem néztem utána
1. mert akkor nem volt FB
2. mert nem érdekelt akkor sem mikor lett FB
7/9 anonim válasza:
Sajnos igen. Nem jó érzés de utána nézek.
8/9 anonim válasza:
Én az exem új barátnőjének néztem utána. Nem féltékenységből vagy ilyesmi, mert amúgy jóban vagyunk, csak kíváncsi voltam hogy éppen kivel boldog, és tudtam hogy ő magától nem fogja megmutatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!