Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 és 40 év közötti férfiak! 20 év körüli lányokkal való ismerkedéssel hogy álltok?
Ha igen miért, ha nem akkor miért nem.
Hol ismerkednétek velük, mi az amit vonzónak találtok?
Nem csak testileg, de szellemileg is nagyon nagy különbségek lehetnek két 20 éves lány között.
Alapvetően nem keresem az ilyen fiatal lányokat, tudom hogy zömében idegesítenének is. Külsőre persze talán az egyik legvonzóbb korosztály számomra, de nem csak külsőből áll az ember.
Ha pedig arra gondolsz, hogy szexpartner, nos annak soha nem voltam a híve, szóval nem érdekelne.
Mellesleg a barátnőmmel jelenleg több mint 8 év a különbség kettőnk között, ő most 23. Szóval közel az a kategória és bár ő normálisabb, de még így is érzem néha, hogy nem passzolunk mindenben. Annak ellenére, hogy én magamat sem érzem egy mindjárt 32 éves minden tekintetben felnőtt férfinak. Az egyetlen dolog amiben a koromat érzem az a sok dolog amin keresztül mentem.
De ha látnám egy 20 éves lányon, hogy normálisabb, nyitott sok mindenre, aki vonzó és üde, akkor persze minden további nélkül megpróbálnám vele. De ehhez az kell, hogy előtte valamit lássak belőle és ez nem direkt ismerkedés útján történne. Szóval célzottan biztos nem akarnék felszedni egy ilyen fiatal lányt, hogy kicsit közönségesebben fogalmazzak
Ha a csajszi fejben egyben van,nagyon szívesen ismerkedek velük. Lehet abból komoly kapcsolat is. Mindent a szellemi érettség határoz meg.
40 sportos F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!