Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az anál plug kicsúszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az anál plug kicsúszik belőlem, akkor kicsi? 29N

Figyelt kérdés
Nem vagyok tág. Lehet ezt valahogy rögzíteni? Vagy van ennek valamilyen technikája? Eddig egyszer próbáltam ki. Nem akarok nagyobbat venni, se másmilyet.
2018. dec. 27. 10:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem!

Mert több formája van.

Tágításra és állandó használatra.

A gömb alakúak vékony szárral az ami nem csúszik ki.

A kúpos hosszukás az meg tágításra van.

A tágításra valót onnan ismered fel,hogy fokozatosan vastagszik,s ezáltal legalább dupla olyan hosszú mint az állandó.

2018. dec. 27. 10:14
 2/18 A kérdező kommentje:

Ilyen: [link]

Csak ebből volt rezgős.

2018. dec. 27. 10:41
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
Lehet h tényleg kicsi
2018. dec. 27. 10:44
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Ezt írtam neked,és ugyan erre a típusra mondtam hogy vastag a töve!
2018. dec. 27. 10:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Csak szex közben kéne valahogy rögzíteni.
2018. dec. 27. 11:21
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Ennek pedig nem kellene kicsúszni. Esetleg nézz egy olyat aminek vékonyabb a nyaka.
2018. dec. 27. 11:36
 7/18 érdeklődő35 ***** válasza:
94%

Bár elvékonyodik, de elég rövid részen. Könnyen lehet, hogy kinyomod magadból ahogy rászorítasz. Nehezen fogodtudni magadban tartani. Esetleg bugyival rászorítva próbálkozhatsz, de a záróizomzat sokkal erősebb.

Amit nem fogsz tudni kinyonni, annak vékonyabb a nyaka. És nem valószínű. Hogy emiatt vibris. Esetleg próbálkozz egy gésagolyó jellegű anal pluggal, amiben van egy plusz golyó és ahogy mozogsz hozzáütődik a falához. A másik lehetőség egy óvszerben helyezett tojásvibri.

2018. dec. 27. 12:28
 8/18 anonim ***** válasza:
37%

29 évesen ilyen hülyeségekkel foglalkozol??

Azt hittem csak a bugyuta 18-22 éves kislányok foglalkoznak ilyen hülyeségekkel aztán ennyi idős korukra kinövik...

F/42

2018. dec. 27. 15:02
 9/18 A kérdező kommentje:
8: ez mégis miért hülyeség?
2018. dec. 27. 15:12
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
A jó plug-ot kiválasztani ami tényleg jó kutatást próbálgatást igényel. Nekem is van olyanom amit elég könnyen kinyomok magamból. Valószínűleg a probléma a tiédél az lehet, hogy nem elég hangsúlyos a különbség a legvastagabb rész és a plug szára között. Előfordul az ilyen főleg ha kezdő az illető. Én sem vagyok a téma guruja nagyon nem. Egyszerűen hiába tud ez csodásan rezegni nem neked találták ki. Rögzíteni nem lehet. Nem te vagy hibás vagy csinálsz valamit rosszul.
2018. dec. 27. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!