Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan csak a szexen jár a fejemben. Szeretnék barátnőt, de így hogy?
Sosem volt még barátnőm sajnos. Eddig is vágytam a szexre, de mostanában nagyon.
Szeretnék barátnőt, de úgy érzem hogy nem birnék várni a szexel, és amiatt kiábrándulna a lány belőlem.
Nem csak a szex miatt szeretnék barátnőt nyilván, de nagy fontos dolognak tartom a szexet, sajnos egy kapcsolatban.
Hogy tudnám vissza fogni magam? Nagyon zavar hogy állandóan szexelni szereznék, de nincs kivel.
Csak alkalmik voltak eddig.
Én 21 évesen veszítettem el, barátnővel, akivel a 4. randin feküdtünk le először.
Ha nem tizenéves, vagy nem szűz lányt választasz, akkor azért nem kell olyan sokat várni a szexszel, 10-ből 8 lány lefektethető 3-5 randi után maximum.
A lányok is kívánják ám, csak húzni akarják hogy ne legyenek olcsó ribik a szemedben.
Csábítsd el, nem telik évekbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!