Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki rendkívül gátlásos a mérete miatt, esetleg emiatt még sose volt szexkapcsolata?
Nekem 15/3,5 és soha nem mertem lányokkal ismerkedni, pedig lassan már 30 leszek. Az a tudat, hogy a pasik kb. min. 60%-nak hosszra, min. 90%-nak pedig vastagságra nagyobb, olyan lelki sokk, amit nem tudok feldolgozni. Állandó lelki őrlődésem van és az utóbbi időben már az öngyilkosságon is gondolkoztam, főleg miután elolvastam ezeket a kérdéseket és a kommenteket:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Van itt olyan pasi, aki a mérete miatt hasonlóan gátlásos és emiatt irtózik bármiféle viszonytól a lányokkal? Írjátok le a méreteteket és azt is, hogy hány lánnyal feküdtetek le ill. közülük mennyien tettek negatív megjegyzést a méretetekre vagy aláztak meg. Csajok is írhatnak, hogy ne csak a háttérből susmorogjanak vagy képmutatóan hitegessenek. Köszi.
#11: "Hanem igy ismeretlenül a farokméreted és rinyálásod alapján ajánlkozzanak fel neked? Hihetetlen vagy!"
Látom sikerült leszűrni a lényeget, te nagyon ostoba! Arra akartam célozni, hogy ne csak 98%-ban pasik írjanak, mert nem az a releváns számomra, másrészt a csajoknak tök felesleges hitegetniük olyan mondatokkal, hogy "minden lánynak tökéletes lesz/tökéletes méret", ha utána nem ezt tapasztalom az életben és összeomlok emiatt. Lelkileg labilis vagyok nagyon, szóval ezért is gondoljátok végig, hogy mennyire következetesek vagytok, mert a kommentjeiteken fog múlni, hogy a jövőben mennyire szkeptikusan fogok állni a nőkhöz/szexhez.
Hidd el, túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek az egésznek. Igen, elképzelhető, hogy lesznek nők, akik azt fogják mondani, hogy nem elég, de ennek a legkevesebb köze lesz a méretedhez. Ki tudja, mi vezérli majd őket? Ki tudja, miért mondják ezt? Tapasztalatom szerint csak meg akarnak bántani, tegyük fel egy vita hevében, pláne, ha tudja rólad, hogy neked ez fontos téma és érzékeny vagy rá. Borítékolható, hogy akkor fel fogja hozni. Nekem is mondta már egy csaj, hogy lehetne nagyobb, pedig nekem jóval átlagon felüli. (Mint kiderült, azt akarta, hogy "fájjon, mint az első", és mivel velem nem fájt neki, az enyém lehetne nagyobb is. Szóval ilyen betegagyú nőket is ki lehet fogni, de most emiatt ne éljek szexuális életet?)
Fizikálisan szerintem csak a legritkább esetben nem elég a 14-15 centi. Ez inkább úgy működik, hogy bizonyos nők egyfajta státuszt rendelnek a nagy péniszhez. És nem csak a péniszmérethez, hanem a divatos ruhákhoz, kigyúrtsághoz, sportautóhoz, és így tovább. Azt kell eldönteni, hogy meg akarunk-e felelni ezeknek a mesterségesen támasztott igényeknek vagy sem.
Én a magam részéről, ha meg tudnám, hogy egy csajnak bármilyen szempontból fontos a péniszméret, kiábrándítónak találnám, annak ellenére, hogy velem elméletben elégedettnek kellene lennie. Mert most komolyan... aggódjak azon, hogy "Igaz, hogy nekem 20cm, de mi van, ha jön egy 20,5 cm-es farkú pasi, és lecserél?" Vagy inkább igyekszem kiszűrni az ilyen mesterséges elvárásokat támasztó nőket, és egy normális értékrendű nővel kezdeni bármiféle kapcsolatot... Én az utóbbit választom.
Mielőtt még nagyon lenéznétek a nőket...
Miért vagytok felháborodva? Most szerintetek ez hogy dől el, hogy egy nő mekkorát szeret magában érezni? Gáz, ha nagyobbat akar? Na ne mondjátok, hogy nektek mindegy, hogy a csaj szűk vagy kolompolni lehet benne... arról senki nem tehet, hogy mekkorát élvez.
Én szűkebb vagyok egy kicsit (az eddigi pasijaim elmondása alapján), de őszinte leszek. Szeretem, ha nagy a farka a férfinak, akivel éppen szexelek. Mert feszít, és imádom.
DE! Voltam már kisebb farkú pasival. Rövid volt a farka és nagyon vékony. Tudjátok mi történt? Realizáltam, hogy kicsi és ennyi! Ugyanúgy szoptam, ugyanúgy ugráltam rajta, ugyanúgy pucsítottam neki és vártam, hogy tegye már be és dugjon meg keményen. Ennyi volt. Éreztem, hogy kisebb, mint az eddigiek. De ennyi volt. Azonnal ráéreztem, mik azok a pózok, amivel jobb lehet, és élveztem a szexet. Még egyszer mondom, érzékeltem, hogy kisebb a farka, de nem foglalkoztam vele. És soha nem néztem le emiatt, mert ez egy adottság és aki szexuálisan intelligens az nem amiatt sír, hogy kis farka van, hanem megnézi, hogy milyen pózok jók neki stb.
És halkan hozzáteszem, hogy miután többször dugtunk ezzel a pasival, halkan megjegyezte, hogy azért volt benne is egy kis félsz, hogy esetleg kicsinek találom, ugyanis 13 cm a farka és 3,5 cm vastag ;) nekem egyébként mondhatják mi hány centi, én csak érzetre megyek.
Ja, és még annyi, hogy mi nők fogjuk fel státusz szimbólunként a farokméretet? :D szerintem ti, férfiak csináltok ebből ekkora problémát :D arról nem is beszélve, hogy az ilyen r#bancos nőket akarjátok megdugni....na, ők tényleg az ilyenekre hajtanak, akiknek pénzük van, autójuk és nagy farkuk. De ha nektek ilyen nők kellenek, meg is érdemlitek ;)
Szia,én 19 éves vagyok,a péniszem 12 centi hosszú,és kb 3 cm vastag. Sose volt nöm,nem is hiszem hogy lesz...
Uyhogy neked még örülnöd kéne,hogy nagyobb,vastagabb cerkád van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!