Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit csináltok a hajatokkal szex közben?
Napközben mindig copfban van, vagy be van vonva. Orális szexnél még jól is jön, legalább teljes mértékben a partnerre tudok koncentrálni 😉 Ha ebben a napszakban kerül sor közösülésre, legfeljebb kicsit szétbomlik, de az nem gond. Szeretem, amikor a copfomnál fogva megragad és húz 🙂
Este, ágyban mindig kibontva van a hátközépig érő hajam. Volt, hogy ment rá sperma, de az inkább felejtős. Nem szeretek bíbelődni a kimosásával.
43/N
Este
#14 vagyok, javítás
Fonva és - este
😄😄😄😄
Kiengedve hagyom, úgy szexibnek is érzem magam, és szeretem ha a pasi közben húzza, markolja. :)
Félhosszú hajam van.
Igen, volt már rá példa h rá ment egy kis sperma.
22
Nekem régen derékig érő hajam volt, akkor zavart egy kicsit, de sosem kötöttem össze. (Nemcsak szexnél, alapból sem szeretem úgy hordani), aztán kb. fél éve levágattam váll alá érőre (nem tudom pontosan mekkor, úgy kb a kulcscsontom alá ér 5-6 centivel) és most nem zavar egyáltalán. Nagyon szeretem, ha a párom belemarkol, húzza kicsit.
Igen, volt már olyan, hogy ráment a sperma, de nem nagy ügy, meg lehet mosni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!