Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit csináltok a hajatokkal szex közben?
Figyelt kérdés
Feltűzitek? Vagy maradhat szabadon? Nem zavaró? Milyen hosszú? Volt olyan már, hogy ment rá sperma? Hány évesek vagytok?2018. dec. 26. 12:55
1/18 anonim válasza:
Én fel szoktam kötni estére, így többnyire felkötött hajjal szexelek, de kiengedve jobb, akkor tudja húzni, markolni, amit szeretek. Viszont elég hosszú, így zavaró is lenne.
3/18 anonim válasza:
Nagyon ritkán kötöm fel. Hátközépig érő a hajam most. Amikor póthajam volt, akkor derékig ért és volt, hogy misszi pózban alul kilógott és a pasi hirtelen azt hitte hogy szőrös vagyok ott, de csak egy pillanatra,. Vicces volt. :D Volt hogy ment a hajamra, ha az arcomra verik a végén akkor általában megy oda is.
4/18 anonim válasza:
Ki van engedve, mert úgy tudja húzni.
5/18 anonim válasza:
nekem mindig ki van engedve, derekamig ér a hajam
gyakran szoktam finoman húzni a hajam, de arra figyelünk h sperma ne menjen rá, mert macerás utána hajat mosni és megszárítani
25
6/18 anonim válasza:
Majdnem derékig érő hajam van, így általában otthon felkotom.
Szeretem ha kiengedve van és beletur, meghúzza a párom szex közben.
24/L
8/18 anonim válasza:
Nekem és a pasimnak is hosszú a hajunk. Neki derékig, nekem fenékig ér. Ő mindig felköti szexhez, én ritkán.
9/18 anonim válasza:
Nálam változó. Ha lovagolok vagy orálisan kényeztetem a partneremet, össze szoktam kötni de az is gyakran előfordul, hogy mondom neki, fogja össze ő a kezével.
10/18 anonim válasza:
# 9, és pózonként összekötöd majd kiengeded? Jó hogy nem csinálod újra a sminked :D Nő vagyok amúgy, csak ez furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!