Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz, hogy csak ekkor van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy csak ekkor van esélyünk a csajoknál?

Figyelt kérdés

Szóval csak úgy van esély csajt felszedni ha az alábbi három feltételből legalább egy teljesül?

1. Legyen rohadt sok pénzed

vagy

2. Legyél kigyúrt

vagy

3. Legyen hatalmas önbizalmad iszonyat jó dumád (bár nem tudom ha az első kettőből nem teljesül egy sem akkor hogyan lesz)

Nos?

Én egy szerény, rendesnek látszó srác vagyok, de nem vagyok kigyúrt, nem vagyok dúsgazdag sem, nem vagyok önbizalom hiányos de nincs nagy önbizalmam sem, nem tudok mindig iszonyat jó dumát levágni.

Azt tapasztalatom, hogy egy alap hétköznapi fiú a mai lányoknak édeskevés, minden csaj extrára vágyik még ha ők nem is azok.

Szimplán csak normális hétköznapi srác vagyok, extrák nélkül.

Úgy látom a mai világban egy ilyen fiúnak semmi esélye sincs, esetleg csak azon csajoknál akik végelkeseredésükben mert pl csúnyák vagy csontszegények vagy csökkentett elméjűek már nem tudnak senkit összeszedni.

Nem kell nekem modell, csak egy hozzám hasonló szerény csaj, hétköznapi átlagos testtel, hasonló anyagi helyzettel, csak mosolyogjon szépen és legyen értelmes más elvárásom nem lenne de 1 évtizede már hogy teljes mértékben esélytelen ez.

Azt látom, hogy a fiúk negyede kell az összes csajnak, a többi hétköznapi átlagos extra nélküli srácok pedig senkinek sem kellenek.

Miért van ez így? Miért kell 2x magasabb szinten lennünk ahhoz a csajhoz mérten akiket meg akarunk szerezni?

Aki nem gazdag vagy izomállat vagy nincs nagyon jó pofázója azoknak semmi esélye.

Sőt a csajok többsége akkor sem engednek ebből ha inkább egyedül élik le az egész életüket!

30 felett pedig kezdenek rájönni, hogy a francba nem éltem meg az életet. Kezdenek depressziósak lenni, gyorsan valami kalandba belemenni eszetlenül aztán pedig ott vannak egyedül a gyerekkel.

Totál beteg ez az egész amivé fajult a mai gondolkodás mód, mi lesz így a jövőben?

El vagyok keseredve igen, mert múltéven ilyenkor elhatároztam, hogy ez éven szerzek egy értelmes Nőt akivel lehetőleg leélem boldogan és tartalom dúsan az egész életem, de egész éven csak a visszautasítást kaptam minden egyes csajtól. Rengeteget próbálkoztam és ez körvonalazódott ki bennem.

Pedig nem vagyok csúnya, de nem vagyok kigyúrt, nincs audi, bmw vagy mercedes-be feszítő képem és nem én vagyok a világ legmagabiztosabb férfija ezért esélyem nem volt.

Vélemény?

-----------------Csak egy hétköznapi RENDES srác, család nélkül 30 évesen mert nem vagyok extrás.

2018. dec. 26. 12:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20.:

Jó de mikor már a 3. vagy az 5. fiúja után is csak a hasonló stílusúakhoz fut újra, nem tanulva saját hibájából, ott jobb lenne ha már az eszét használná, ha az ösztön nem segít.

2018. dec. 26. 18:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány lánnyal volt ilyen tapasztalatod?
2018. dec. 26. 19:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül
2018. dec. 26. 19:18
 24/24 A kérdező kommentje:

22:

Pontosan mely tapasztalatom érdekel?

2018. dec. 26. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!