Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy csak ekkor van esélyünk a csajoknál?
Szóval csak úgy van esély csajt felszedni ha az alábbi három feltételből legalább egy teljesül?
1. Legyen rohadt sok pénzed
vagy
2. Legyél kigyúrt
vagy
3. Legyen hatalmas önbizalmad iszonyat jó dumád (bár nem tudom ha az első kettőből nem teljesül egy sem akkor hogyan lesz)
Nos?
Én egy szerény, rendesnek látszó srác vagyok, de nem vagyok kigyúrt, nem vagyok dúsgazdag sem, nem vagyok önbizalom hiányos de nincs nagy önbizalmam sem, nem tudok mindig iszonyat jó dumát levágni.
Azt tapasztalatom, hogy egy alap hétköznapi fiú a mai lányoknak édeskevés, minden csaj extrára vágyik még ha ők nem is azok.
Szimplán csak normális hétköznapi srác vagyok, extrák nélkül.
Úgy látom a mai világban egy ilyen fiúnak semmi esélye sincs, esetleg csak azon csajoknál akik végelkeseredésükben mert pl csúnyák vagy csontszegények vagy csökkentett elméjűek már nem tudnak senkit összeszedni.
Nem kell nekem modell, csak egy hozzám hasonló szerény csaj, hétköznapi átlagos testtel, hasonló anyagi helyzettel, csak mosolyogjon szépen és legyen értelmes más elvárásom nem lenne de 1 évtizede már hogy teljes mértékben esélytelen ez.
Azt látom, hogy a fiúk negyede kell az összes csajnak, a többi hétköznapi átlagos extra nélküli srácok pedig senkinek sem kellenek.
Miért van ez így? Miért kell 2x magasabb szinten lennünk ahhoz a csajhoz mérten akiket meg akarunk szerezni?
Aki nem gazdag vagy izomállat vagy nincs nagyon jó pofázója azoknak semmi esélye.
Sőt a csajok többsége akkor sem engednek ebből ha inkább egyedül élik le az egész életüket!
30 felett pedig kezdenek rájönni, hogy a francba nem éltem meg az életet. Kezdenek depressziósak lenni, gyorsan valami kalandba belemenni eszetlenül aztán pedig ott vannak egyedül a gyerekkel.
Totál beteg ez az egész amivé fajult a mai gondolkodás mód, mi lesz így a jövőben?
El vagyok keseredve igen, mert múltéven ilyenkor elhatároztam, hogy ez éven szerzek egy értelmes Nőt akivel lehetőleg leélem boldogan és tartalom dúsan az egész életem, de egész éven csak a visszautasítást kaptam minden egyes csajtól. Rengeteget próbálkoztam és ez körvonalazódott ki bennem.
Pedig nem vagyok csúnya, de nem vagyok kigyúrt, nincs audi, bmw vagy mercedes-be feszítő képem és nem én vagyok a világ legmagabiztosabb férfija ezért esélyem nem volt.
Vélemény?
-----------------Csak egy hétköznapi RENDES srác, család nélkül 30 évesen mert nem vagyok extrás.
Tegyél be nekünk magadról ide egy képet ! Segíteni fogunk hogy külsőre van e baj veled !
Ha van rajtad plusz zsír úgy nem vagy átlagos ! És ha a lány hasán van hurka az sem átlagos ! Az átlagos emberek nem vékonyak ! Ahhoz diétázni és sportolni kell !
Ezt csak azért írom mert sok dagadek 100 kilós hapsi azt hiszi magáról hogy átlagos és átlag Gizikének hiszi a 45 kilós szomszédját aki meg nyílván nem az .
Jól látod a dolgokat. Én kicsivel átlag felett vagyok külsőre és testépítek is amatőr szinten, ez mellé az önbizalmam(/dumám) és a fizetésem átlagos és küszködöm a csajozással. Egyetem alatt voltak egy rövid ideig nagy sikereim, de azokhoz pia is kellett rendesen. Azóta főleg alkalmik voltak és nem én vagyok az, aki le szokott lépni, megszakítja az ismerkedést.
Írják a csajok, hogy a személyiség a fontos, de ide nem olyan emberileg jó dolgokat értenek mint kedvesség, figyelmesség, törődés, hűség, hanem olyanokat mint viccesség, jó dumásság, magabiztosság, amik nem tesznek valakit önmagában jó emberré, de a nőket vonzza mint a mágnes. Amit írtál az is abszolút igaz rám is, hogy külsőre sincsenek elrugaszkodott elvárásaim. Sportos alkatú vagyok, a másik ne legyen túlsúlyos, kövér, legyen pár vonzó külső tulajdonsága, de összességében külsőre saját magammal egy szintű vagy talán még kicsit lejjebb lévő csajt keresek, nem kell se modellnek, se plázaptsának lennie, ha kimegyek az utcára akkor azt látom, hogy a nők többsége vonzó számomra.
26/F
1. hozzászóló:
Képet nem fogok berakni, jó az önértékelésem tudom, hogy nem vagyok csúnya.
182cm magas vagyok 70kg-al. Biztos van rajtam zsír, mert egy egészséges emberi testen kell, hogy legyen.
Hájam nagy pockom nincs! Inkább vékonyabb srácnak mondanám magam, lábom az kicsit vastagabb izmosabb mert régen sokat bicajoztam, máshol sok izmom nincs inkább csak formásak mint akalács de nem nagy adagban csak szolid.
2. hozzászóló:
Nem vagyok szegény, átlagosnak mondanám magamat anyagiakban. Eltudom magam tartani önerőmből, van spórolt pénzem, kocsim, házam.
Szexben akikkel voltak részeim nem mondanám, hogy rosz volt. Nyögött mint rendesen én nem hagyom ott őket egy menet után 5 perc múlva.
Meg kapnak 3x rendesen, hosszú előjátékkel és meg is nyalom a jót ha bele vagyok esve a csajjal, szóval ilyen téren velem nincs probléma.
Többes szex.. hát előbb kettes legyen egy normális kapcsolatban, egyébként nyitottnak tartom magam.
3. hozzászóló:
Egyet értek! Egyébként én is így vagyok vele, akik szembe jönnek az utcán azok közül akik korban illenek hozzám 10-ből 8 nekem teljesen bejön. Nem vagyok annyira válogatós kinézetre.
Sőt szeretem még ha egy picit ducisabb is az sem baj. Igazából a belső érdekel, hogy normális legyen ne valami retardált beképzelt, pénzemre éhező puni.
#5:
Szerintem igaza van a kérdezőnek. Ha nncs benned extra, nem lehet nőd.
7.
Ez a duma most nagyon kétértelmű volt részedről, mert a személyiség fontos, de ide nem olyan emberileg jó dolgokat értenek mint kedvesség, figyelmesség, törődés, hűség, hanem olyanokat mint viccesség, jó dumásság, magabiztosság, amik nem tesznek valakit önmagában jó emberré, de a nőket vonzza mint a mágnes. Magyarul tanuljon meg a kérdező vicces lenni vagy férfiasabban viselkedni, vagy jobb dumájú lenni, azt mondod.
Van igazság abban amit a kérdező ki írt...
Nekem azt mondják hogy helyes, sportos , érzelmes srác vagyok és az átlag alatti csajokat vonzom is mint a mágnes...ha bár dumám az annyira nincs inkább megfigyelő típus vagyok ezért sokszor első körben hajlamosak a csajok "titokzatos" nak titulálni ami ugye meg vonzó szokott lenni.Azonban az a tapasztalat hogy alább hagy a kezdeti lelkesedés mikor az egzisztencia is szóba kerül ami ugye annyira még nincs.
Szerintem az az alapvető gond hogy a srácok magukból indulnak ki...mert mi kell egy srácnak?Az hogy szép nője legyen...hiszen a szépség = egészség...és ez sok srácnak elég...ha ez mellé még értelmes is akkor meg aztán húha...
A nőknél viszont nem a külső a fontos...persze biztos van olyan nő akinél nagyon nagy szerepet játszik de a többség nem ilyen...a legtöbb nő a biztonságra törekszik és a mai role modellek alapján ezt egy olyan férfi mellett találhatja meg aki igazán tehetős...hiszen ott biztos nem lesz gond a gyerekvállalás meg úgy alapvetően a női vágyakozás kielégítésével...persze ez nem tudatos dolog hanem tudatalatti és a legtöbb hölgy nem is tudja hogy valójában azért vonzódik x,y hoz mert dagad az önbizalomtól mert dagad a bukszája...azonban ahogy a kutatások is alátámasztják a magas társadalmi státuszú emberek nagyon nagy része sok önző tulajdonságot gyakorol és az érzelmi teszteken is alul teljesítenek...így hiába nincsenek kielégítve az érzelmek maga a biztonság érzet meg van és feltehetőleg ez az amibe úgy kapaszkodnak a nők...az mellett hogy ezt kutatások is alátámasztják...félelmetes hasonlóságokat fedezek fel a környezetemben...egy előadás végén ami a generációkról/genetikáról szólt...azt mondta az előadó..hogy elképzelhető hogy hamarosan valami olyan fog előnyt jelenteni az életben maradáshoz ami azelőtt még soha...a pénz...mert akinek az van az élni fog...és ha megnézed a nőkben a létfenntartási ösztön sokkal erősebb míg a férfiaknál az utód nemzési az...persze ezt nem lehet nyílegyenes iránymutatásnak venni de hajmeresztő hogy mennyire betalál a legtöbb esetben...persze ott van az a bizonyos denaturalizáció ami szerint adott esetben levetkőzhetünk ösztönöket de mivel ezek a legerősebb és mélyebbek így kétlem hogy a közel jövőben ez megváltozna...sőt a kapitalizmus csak jobban megpörgette ezt. És igen a nők erre az extrára vágynak...
Én pont nem az olyan csávókra bukom mint amiket itt három pontban leírtál. Nekem a sovány, átlag magas, kedves, jóképű, kissé bogaras művészlelkek jönnek be. És nem vagyok sem csóró, sem csúnya, sem aggszűz aki végelkeseredésében keres ilyet.(amúgy van párom aki nagyjából megfelel ezeknek a paramétereknek)
Nem minden lánynak a zöldhasút villogtató, szolizott izomagy csávók jönnek be, ez csak a ti fejetekben él.
Ez ugyanaz mint sok nő azt hiszi, hogy a pasiknak csak a szőke D kosaras mellű, darázsderekú nők jönnek be. Pedig nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!