Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noha nem vagyok alacsony, de kipróbálnám nálam magasabb lánnyal gond nélkül.
És nem is tudom mi ez a hülység, hogy mindig a férfinak kell a magasabbnak lennie. Szerintem ez blődség. Ez nem jelent számomra semmit és nem is értem egyesek mit pattognak ezen.
Tanzániában az Eyasi-tónál él a Hadza népcsoport. Néluk pl teljes mértékben lényegtelen szempont a párválasztásnál, hogy a nő vagy férfi magasabb-e, ez náluk teljes mértékben idegen dolog volt.
Ami engem illet, én nekik adok igazat. És lelomboz, hogy a nők többsége ennek ellenére mégis egy csomószor ilyen alapon diszkriminál másokat, mintha ezen sok múlna.
Szóval csak annyit mondok, hogy engem az se zavarna, ha a csaj mondjuk egy két méteres kosárlabdázó lenne.
Nagyon kevés a magas lány, én 197 cm-es srác vagyok és az életben voltam egyszer egy 190 cm-es lánnyal (profi kézilabdás volt) és egyszer egy 182 cm magassal, de úgy mondom hogy ehhez képest meg még vagy tízszer ennyi alacsony, 160-175 cm-es lánnyal, tehát nem vagyok sikertelen, mégsem sikerült sok magas lánnyal.
Nem kizárólag magasság alapján választok, de nekem az nagyon bejön egy nőn, plusz még én is magas vagyok, de még így is alig volt élményem magas lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!