Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az okozhat valamilyen problémát, ha szex után nem tisztálkodunk?
Figyelt kérdés
Mikor éjszaka szexelünk akkor utána sehogy nem szoktunk tisztálkodni, utána úgy alszunk el. Óvszer nélkül történik a dolog.2018. dec. 25. 17:29
1/6 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz csak büdösek lesztek ennyi
2/6 anonim válasza:
Ha éjszaka csináljátok akkor reggelig nyugodtan kilehet bírni, semmi probléma nincs belőle. Nekünk is úgy van a legtöbbször hogy elalszunk utána és nem rossz , nem lesz reggelig büdös az ember. Persze reggel az is meg van a tisztálkodás.
3/6 anonim válasza:
Tudom, nincs kedve az embernek olyankor mozdulni sem, de én pl. sosem bírnék úgy elaludni,hogy nem megyek ki a fürdőszobába.
Problémát nem okoz ha ez számotokra nem kellemetlen.
4/6 anonim válasza:
2es szákoltad már még reggel az úgy hagyott nemi szervet? Az mindén csak nem tiszta és nem illatos..
De látom igénytelenség az mégy...
Minimum egy intim kendő
5/6 anonim válasza:
Egészségre egyáltalán nem ártalmas. Erről sosem hallottam. Más kérdés, hogy szaga van, de ez némelyik embernek inkább "felhívás (egy újabb) keringőre". Kinek így, kinek úgy imponál.
6/6 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nem lehet belőle.
Igaz én nem tudnék lefeküdni aludni tisztálkodás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!