Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudhatom, hogy tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy tényleg jó vagykok az orálban?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném a mutasd meg rajtam megmondom poén nem érdekel, meg le is lőttem már.

Ő az első barátom, nincs viszonyítási alapom. Itt gyakran olvasom hogy attól hogy elmennek a pasik még nem jelent semmit. Őt kérdeztem mindig azt mondja persze hogy jó volt, de nem hiszem hogy van olyan amikor egy szopás után azt mondja a srác, hogy ez most nagyon pocsék volt bébi. Mik azok amiket akaratlanul is csináltok egy jó orál után, közben?

2018. dec. 25. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha minimum negyed óraig tudod csinálni folyamatosan lövés nélkül, aztán pedig a plafonig lő.

Keress videókat...

2018. dec. 25. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:

ha igazán élvezettel, szenvedéllyel csinálod nem lehet elrontani.

ha a technikai fogások a fejedben sorakoznak és mész rajtuk végig na az katasztrófa :)

2018. dec. 25. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Figyeld a reakcióid miközben csinálod. Ha hangosabban nyög, sóhajt stb akkor azt a techikát élvezi a legjobban. Én például akkor szoktam a fejét is megfogni amikor a legjobban csinálja mert olyan jó hogy szívem szerint tövig nyomnám a szájába, amit nyilván nem teszek mert a többség nem vevő rá de ettől még megfogom a fejét. 28/F
2018. dec. 25. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Nekem és a barátomnak sajnos mindig csendben kell szeretkeznünk mert sose üres egyikünk otthona sem, így amikor szopom őt, nem ad ki semmi hangot... Amikor nagyon élvezi a dolgot, akkor már becsukja a szemét, vagy engem néz közben. Olyan is van hogy remeg a lába, vagy a lábfejét megfeszíti ilyen görcsösen :D és néha az is van, amit az előttem kommentelő írt, hogy megfogja a fejem közben. De ő pl olyat akkor is szokott csinálni, amikor mindjárt elélvez, hogy nehogy pont akkor húzzam el a fejem, inkább maradjon a számban, kevesebbet kell takarítani. :D

19L

2018. dec. 25. 08:08
 5/6 anonim válasza:
Nyilván minden pasi más, de én egy jó szopás közben szinte kapaszkodok az életemért, utána meg azt se szoktam tudni melyik bolygón vagyok.
2018. dec. 25. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Testbeszédből látod.
2018. dec. 25. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!