Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele merjek menni az alkalmiba így?
Figyelt kérdés
Neten meg ismertem egy szép lányt aki benne lenne a szexbe. Viszont én tapasztalatlan vagyok, ő már sokat szexelt. Ráadásul a farkam sem valami nagy.
Jó igaz hogy az ő teste sem tökéletes, de félek ezek miatt.
Ti bele mennétek így, 14 centisem van.
2018. dec. 24. 11:36
1/14 anonim válasza:
Ha ennyire bizonytalan vagy, add meg inkább nekem a csaj elérhetőségét, majd én el leszek vele.
2/14 anonim válasza:
A méreted átlagos, csak egy hülye nem menne bele ilyen kapcsolatba.
3/14 anonim válasza:
Nagyon nem értem ezt a méret mizériát. Miért ne mennél bele alkalmi szexkapcsolatba? A 14 centid miatt? Kisebb farkam van mint neked. Mégis három nőt varrok le rendszeresen, úgy, hogy ők hívnak a randira. Ha nem lenne jó nekik, miért akarnak velem szexelni?
4/14 anonim válasza:
Simmán. Csináld magabiztosan, aztán végre átesel a töketlenségeden :D
5/14 anonim válasza:
Szép de nem tökéletes a teste? :o
6/14 anonim válasza:
Persze ,menj bele .Max erről tájékoztasd a csajt ,egyszer úgy is megtudná ,amikor lát.....
És akkor legalább a lány tudni fogja mire számítson .mondd meg neki ,amit ide kiírtál !
L :)
7/14 anonim válasza:
Hm. Ezt én sem értem. Irod, megismertél egy szép lányt, azután irod hogy nem tökéletes a teste. És itt nyafogsz a 14 centid miatt. Ha belemegy a szexbe, mert pl-ul azt mondja nem akar komoly kapcsolatot, nem hiszem gondja lenne a 14 cm. Am mi baja? Mennyi idősek vagytok?
8/14 anonim válasza:
6# válaszolóval nem értek egyet. Ha előre közlöd, hogy ekkora a cerka, az mit sugall? Azt, hogy bizonytalan vagy. Ki akarna egy bizonytalan sráccal dugni, aki a pö**ével van elfoglalva? Szerintem nem sokan. A méret átlagos, ne parázz, menj bele aztán csapjad neki.
10/14 anonim válasza:
Mond el neki hogy szűz vagy ! De a farkadról nem mondj neki semmit ! Használd ki a lehetőséget ! Gyerünk !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!