Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábujjszopogatás. Mi kivetniva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábujjszopogatás. Mi kivetnivaló van benne?

Figyelt kérdés
Sokan kicsit túltolják a prüdériát. Miért lenne gond, ha szívesen szopogatom a barátnőm lábujjait?

#láb #lábfétis #lábujjszopogatás
2018. dec. 23. 23:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem gond amennyiben számára ez elfogadott és tetsző dolog.

Egyébként nem a prüdériát tolják túl, hanem elnézve az itteni felhozatalt roppant betegesen és undorítóan írnak elől emberek amitől a gyomrom kifordul így megértem, hogy a lányokban is hasonló hatást kelt, pedig lehet, ha normálisan lenne felhozva egy kapcsolatban és megértetve, hogy nem arról szól ez, hogy csak az adott lány lába érdekel akkor a legtöbb lánynak nem lenne vele gondja.

2018. dec. 23. 23:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, semmi kivetnivalo. a kettötök ügye. De ha itt kérdezed akkor már nem a ti magánügyetek ez az unalmas idiotaság.
2018. dec. 23. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező te kevered a szezont a fazonnal!

Nincs ez "túltólva" ahogy írod!

Egész egyszerűen.

Ennek van talán higiéniailag a legmagasabb kockázata!

Mert ha a az esetleges gomba az emésztőrendszerbe kerül.Akkor igen csak nagy galibát tud okozni.

Meg hát a szag,amit baktériumok okoznak.

2018. dec. 23. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha meked tetszik akk hajra....de amúgy undorító
2018. dec. 23. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van kedved szopogasd ha őt se zavarja.
2018. dec. 23. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Lábujjlefetyben semmi kivetnivaló nincs. Sokan kicsit túltolják a felvilágosultságot. Büddentő lábnyalogatást pici perviségnek hirdetik. Holott nagyon nem az.
2018. dec. 23. 23:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszta, akkor szerintem is szuper dolog:). Kicsit olyan alárendelt szerep van benne a fèrfi rèszèről. <F>
2018. dec. 24. 07:22
 8/12 anonim ***** válasza:
5%
Kivetnivaló nincs benne csak hülyeség az egész.
2018. dec. 24. 08:31
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Az egyik barátnőmmel rendszeresen az előjáték része volt, hogy végigpusziltam a talpát és lábujjait. Előfordult hogy bekerült a számba egy-egy ujjacska. Nagyon élvezte, neki különösen érzékeny az a terület. Gyönyörűen ápolt, sima bőre volt ott is, semmilyen szag nem érződött.

Utána a következő partneremnél is az előjáték során a talphoz, lábujjakhoz tévedtem. Neki például közömbös volt a terület így nem is ismételtem meg. Neki sem volt büdös vagy gombás és szintén sima ápolt bőre volt ott is.

Szerintem az ápolt csajok a talpukat és környékét is rendszeresen ápolják tisztítják így ezzel semmi kivetnivaló nincs.

Nyilván előfordulhat gombásodás, akkor megmondja a csaj, hogy ne! És ennyi.

2018. dec. 24. 09:16
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

"Kivetnivaló nincs benne csak hülyeség az egész."

Nem "hülyeség", csak te nem érted, mi a jó benne, mert téged nem vonz. Mást igen, annak meg a mennyország. Nem kell lehülyézni a másikat azért, mert más az érdeklődésetek.

2018. dec. 26. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!