Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábujjszopogatás. Mi kivetnivaló van benne?
Egyáltalán nem gond amennyiben számára ez elfogadott és tetsző dolog.
Egyébként nem a prüdériát tolják túl, hanem elnézve az itteni felhozatalt roppant betegesen és undorítóan írnak elől emberek amitől a gyomrom kifordul így megértem, hogy a lányokban is hasonló hatást kelt, pedig lehet, ha normálisan lenne felhozva egy kapcsolatban és megértetve, hogy nem arról szól ez, hogy csak az adott lány lába érdekel akkor a legtöbb lánynak nem lenne vele gondja.
Kérdező te kevered a szezont a fazonnal!
Nincs ez "túltólva" ahogy írod!
Egész egyszerűen.
Ennek van talán higiéniailag a legmagasabb kockázata!
Mert ha a az esetleges gomba az emésztőrendszerbe kerül.Akkor igen csak nagy galibát tud okozni.
Meg hát a szag,amit baktériumok okoznak.
Az egyik barátnőmmel rendszeresen az előjáték része volt, hogy végigpusziltam a talpát és lábujjait. Előfordult hogy bekerült a számba egy-egy ujjacska. Nagyon élvezte, neki különösen érzékeny az a terület. Gyönyörűen ápolt, sima bőre volt ott is, semmilyen szag nem érződött.
Utána a következő partneremnél is az előjáték során a talphoz, lábujjakhoz tévedtem. Neki például közömbös volt a terület így nem is ismételtem meg. Neki sem volt büdös vagy gombás és szintén sima ápolt bőre volt ott is.
Szerintem az ápolt csajok a talpukat és környékét is rendszeresen ápolják tisztítják így ezzel semmi kivetnivaló nincs.
Nyilván előfordulhat gombásodás, akkor megmondja a csaj, hogy ne! És ennyi.
"Kivetnivaló nincs benne csak hülyeség az egész."
Nem "hülyeség", csak te nem érted, mi a jó benne, mert téged nem vonz. Mást igen, annak meg a mennyország. Nem kell lehülyézni a másikat azért, mert más az érdeklődésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!