Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagytok a párotokba? Bővebben lent kifejtem
Tudom kicsit furán hangzik a kérdés első ránézésre, de az érdekelne, hogy szerelmesek vagytok- e abba a személybe akivel együtt vagytok. És most nem arra gondolok, mikor fiatal gyerekként hétről hétre másba szeretsz bele majd gyorsan ki is esel belőle. Az igazán mély szerelmemre gondolok, ami nem fakul az évek során, amikor a hibáit még jobban imádjátok a másiknak mint az erényeit, és vele akarjátok élni az életeteket. Erre a mély érzelemre gondolok, és a kérdésem az lenne, hogy ilyen személyel vagytok-e együtt, akár házasodtatok össze? Ez lenne a normális egy kapcsolat során? Vagy valaki képes együtt lenni olyannal akihez ennyire mély érzelmek nem fűzik? Inkább csak szereti, nem szerelmes, jól működhet enélkül egy kapcsolat?
18/L
Őszintén megmondom, nem érzem már azt az igazi , gyomorideggel járó szerelmet mint az elején.
Átalakult mely és őszinte szeretetté.
6 éve vagyunk hazasok
Enélkül kifakulhat a dolog gyorsan, és elválás lesz a vége.
Én is éreztem ezt, de így is elválás lett a vége. Nem egyszerű túltenni magad rajta.
Miért kérdezted ezt egyébként?
Mi 9 hónapja vagyunk együtt, persze már nincs az a gyomorig ható bizsergő érzés, ami volt az első 2-3 hónapban, és belefulladtunk a nyáladzásba.
Ettől függetlenül mindent megteszünk egymásért, a meglepetések, a virágok, a közös programok, a sok-sok beszélgetés nem tűnt el. Sokszor nézünk csak úgy egymásra fülig érő szájjal stb. stb. Ha együtt alszunk biztos, hogy lefekszünk egymással, és utána teljesen összebújva alszunk el.
Minket a közös tervek tartanak össze a szerelem mellett. Ugyanazok a céljaink az életben. Azért dolgozunk, hogy összeköltözhessünk, lehessenek gyerekeink, közös életünk.
Úgy érzem, hogy enyém a világ legjobb barátnője, akit sokszor eldobtak már, pedig csak egy kis szeretetre, és odaadásra van szüksége.
Meghallgatni ha rossz kedvű, segíteni neki ha el van havazva, kényesztetni, néha meglepni, és kész.
Amit cserébe kapsz mosoly, és az őszinte szerelem, az szerintem nagyon tartóssá teszi a kapcsolatunkat majd.
21F 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!