Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek alárendelt?
Nézd megint más ha belül a fantáziádat izgatja az alárendelt szerep, de ha élőben elesben nem megy akkor, ne erőltesd mert nem fekszik neked a téma
Ezt egy durva példával tudnám szemben állitani
Pl sok lányt izgatja az erőszak hogy be rángatják a bokorba bugyi le tép nyak körbe fogva szorongatva és minden előzmény nélkül faaasz be rakva..
Élesben amikor tegyük fel eljátszák vagy nagyj Isten tényleg megtörténik már nem is annyira izgató...
Én anno szűzen éltem át ilyet tudom mivel jár és csak nézek magam elé mikor azt olvasom hogy valaki az erőszakra izgul mikor én nagyon is tudom hogy milyen az amikor semmi esélyed sincs a másikkal szemben és imádkozol hogy ne öljön meg vagy éld túl.....
Nos ha téged élőben nem izgat akkor hagyd
Viszont Dom - Sub felállásnak pobt ez a lényege
Nem lehet jó egy alázós szánsz ha a Sub nem veszi komolyan.. És igen pont az a lényeg hogy abban a helyzetben Te megalázva érezd magad
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!