Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy ne legyek alárendelt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek alárendelt?

Figyelt kérdés
Izgat nagyon a tema, de kozben meg tok megalazo es sert a meltosagomban. H lehet ezt eltuntetni vagy h ne sertsen belul, h masnak engedelmesedek?
2018. dec. 23. 03:03
 1/3 A kérdező kommentje:
nehez lehet neked
2018. dec. 23. 04:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd megint más ha belül a fantáziádat izgatja az alárendelt szerep, de ha élőben elesben nem megy akkor, ne erőltesd mert nem fekszik neked a téma

Ezt egy durva példával tudnám szemben állitani

Pl sok lányt izgatja az erőszak hogy be rángatják a bokorba bugyi le tép nyak körbe fogva szorongatva és minden előzmény nélkül faaasz be rakva..

Élesben amikor tegyük fel eljátszák vagy nagyj Isten tényleg megtörténik már nem is annyira izgató...

Én anno szűzen éltem át ilyet tudom mivel jár és csak nézek magam elé mikor azt olvasom hogy valaki az erőszakra izgul mikor én nagyon is tudom hogy milyen az amikor semmi esélyed sincs a másikkal szemben és imádkozol hogy ne öljön meg vagy éld túl.....

Nos ha téged élőben nem izgat akkor hagyd

Viszont Dom - Sub felállásnak pobt ez a lényege

Nem lehet jó egy alázós szánsz ha a Sub nem veszi komolyan.. És igen pont az a lényeg hogy abban a helyzetben Te megalázva érezd magad

24N

2018. dec. 23. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
*alázós szeánsz
2018. dec. 23. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!