Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Titeket izgat az, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket izgat az, ha egy nőre nagyon alkalmatlan helyzetekben rájön a hasmenés?

Figyelt kérdés
Én van, hogy erről fantáziálok farokverés közben pl. balettáncosnőre rátör a szapora piruett közben, vagy a wellness-ben masszírozzák egy nő popóját és akkor.

2018. dec. 22. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
nem jön be
2018. dec. 22. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Istenem, kérlek küldj egy hatalmas aszteroidát, de kuuuva gyorsan....
2018. dec. 22. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon izgat.Szeretem nézni ahogy fosik egy csaj.
2018. dec. 22. 20:47
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
ja aztan szokokutket spriccel belole a cucc. ja ez nagyon izgato de nem szexualisan :DD
2018. dec. 22. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Beteg állatok.
2018. dec. 22. 20:48
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
:D ez még viccnek is rossz volt.
2018. dec. 22. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről nem, de gyerekként arról szoktam fantáziálni, hogy egyrészes fürdőruhában levő lányra rájön a pisilhetnék, és elképzeltem, hogy ehhez az egészet le kell vetnie... Meg ilyesmi.
2018. dec. 22. 20:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
így, hogy összerondítja a szép kis ruháját nem, de úgy, hogy ki kell mennie és ettől kissé zavarba jön, de megbeszéljük és ettől szorosabb kapcsolat alakul ki köztünk úgy igen
2018. dec. 22. 21:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én megnéznék egy ilyet élőben :D
2018. dec. 22. 21:26
 10/14 anonim ***** válasza:

55% Szerintem nem erre gondolt. :/

Van női rokonom, akire random rájön a fosás valami betegség miatt, pl. étteremben családi esemény alatt, rohant ki, fellökve mindenkit hát nagyon izgató volt tényleg. Kihallatszott az étterem vécéjéből minden, épp akkor hozták ki az ételt. Mesélte, hogy egyszer-kétszer össze is fosta magát, amikor nem ért ki időben. Szegény.

Na ez elég anyag lesz az esti matyihoz?

2018. dec. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!