Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A két nő közül ki tetszik jobban? És miért?
2018. dec. 20. 20:48
11/26 anonim válasza:
Nagyon jó csaj mind2, de az első azért lényegesen jobban tetszik. Arányosabb ahhoz a csípőhöz az a popsi, plusz a félvér nők jobban bejönnek. 28/F
12/26 anonim válasza:
Arcra szépek, a másodiknak nagyon nagyok a combjai..minden elismerésem, de a vékony nőket szeretem. Az első is túl izmos, de inkább ő. Persze nem dobnám ki az ágyamból, de nem az ideálom.
28
13/26 anonim válasza:
Nem vagyok pasi de ha az lennék egyik se kéne de hamár választani kell akkor inkább az 1.
14/26 anonim válasza:
Egyik sem, nekem túl sok az izom rajtuk, pedig én is edzek keményen jópár éve
15/26 anonim válasza:
Talán inkább a második. De tetszik mindkettő.
Azzal pedig nincs semmi gond ha egy nő sportos alkatú. Csak az irigy férfiak próbálják lebeszélni a nőket a sportolásról. Igenis jó az, ha egy nő sportos.
21/F
16/26 anonim válasza:
1 nem esetem
2 aránytalan nagyon
Aki a 3. sajnos nincs képe :(
17/26 anonim válasza:
#15, ne akard már megmondani, hogy kinek mi tetszhet...
Testre nekem egyik se, de ha mindenképp válaztani kell inkább az első, mert szebb az arca.
19/26 anonim válasza:
Ezek tipikusan olyan lányok, akikre jól esik csorgatnom a nyálam, mert kiteszik a mellüket, hasukat, seggüket, és jó nézni na. De alapvetően egyik sem jön be, túl mű, túl izmosak, és mesterkélt lányok ezek. De ha mégis úgy verne a sors, hogy kéne válasszak közülük (:DDD), akkor Alice-t választanám, jobban tetszik a kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!