Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy el?
Figyelt kérdés
A barátom 30-40perc szopas utan sem megy el, meg elovaladekbol is neha jon neki de az is minimalis.. o azt mondta h sokaig birja. Igaz lehet ez vagy nem kivan?2018. dec. 20. 15:53
1/5 anonim válasza:
Enis sokaig birom de ha olyan csaj csinalja akit nagyon kivanok es mindent belead akkor egyszeruen nem lehet birni ha elengedi es atadja az erzesnek magat az ember..
2/5 anonim válasza:
én is elég sokáig bírom, szopástól nehezen megyek el, legalábbis eddig 1-2x volt olyan, hogy a csajnak meg volt az a technika amitől perceken belül
ettől még kívántam akartam, csak nem volt elég inger
3/5 anonim válasza:
Barátnőmnek is legalább addig kéne szopnia, hogy elmenjek és úgy, hogy erőlködöm, hogy sikerüljön. Úgy értem erre nem volt példa, de arra szinte mindig, hogy ő már készen van és nekem próbálná befejezni szájjal. Onnantól számítva 10 perc volt a rekord, de átlagban 20 percig kéne még csinálnia. Legtöbbször abbahagyja inkább. Őszintén a probléma, hogy nem úgy csinálja ahogy kéne. A technikája sem a legjobb, meg úgy fordul, hogy semmit se lássak, így nincs semmi vizuális inger, illetve teljesen némán tolja. Ez kb. olyan mintha valaki járkálna csak úgy és közben verné. A büdös életben nem lehet attól elmenni, hogy csak valami fizikai inger van és az sem éppen a legjobb.
4/5 anonim válasza:
Jézusom nekem 10-15 perc után elkezd fájni az állkapcsom mint az állat.
Hogy bírod 40 percig csinálni??
5/5 anonim válasza:
Szia. Lehet hogy sokáig bírja de elég ritka az, hogy nem megy el 40 perc után sem.
Ha saját magad kívánatosnak tartod, ő is annak fog tartani téged és el fog menni elég könnyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!