Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság ez így megy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez így megy?

Figyelt kérdés

Pár hónapja van egy törzsvásárlóm,mindig aranyomnak hív és közölte,hogy szeret.

Nagyon nem ismer.Én talán barátként tekintek rá,De semmi több.Boldog kapcsolatban élek.

Kezd kicsit furcsán viselkedni és a kollégámmal súgdolozik.

Előtte ő tetszett neki.

Hogy legyek tapintatos,de távolságtartó???

S.O.S. Szinte naponta beszélnünk kell.

#szexetakarhat?
2018. dec. 9. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyikőtöknek a nemét sem tudjuk.. De gondolom te vagy a lány, am küldd el, nem kell távolságtartónak lenned, hiszen te alkalmazott vagy.. Ha nem akarsz tőle semmit mondd meg neki hogy boldog kapcsolatban élsz és kész..
2018. dec. 9. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok alkalmazott. :D

De ha nem is akar semmit én meg ezt hozzá vágom,halál ciki.

2018. dec. 9. 21:44
 3/4 Rockarc ***** válasza:

Kozolte, hogy szeret. Ez eleg kevesen mondjak ki, plane ismerkedesi szakaszban. Nyugodtan mondhatod neki, hogy rossz ajton kopogtat. Ne kuld el a fenebe, de mindenkeppen legyel egyertelmu, ha le szeretned allitani.

42F

2018. dec. 10. 02:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem amit irámtad érez, annak köze nincs a szeretethez. Mikor szeretett volna beléd? Azért mondja, mert vannak kislányok, akiknek ez a szöveg elég. Vagy hogy megsajnáld őt és ezért feküdj le vele.

Csak dugni akar. Ha te nem, akkor kérd meg, hogy fejezze be, mert ez a helyzet kellemetlen neked. Vagy momd azt, hogy van kapcsolatod és akkor nem sértődik meg talán annyira.

2018. dec. 10. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!