Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy visszahúzódóbb lány "kavarás" közben nem érint meg sehol, még majdnem puszit is alig akar adni, az mit jelent?
Annyira nedves hogy az hihetetlen, nagyon felizgul, szinte kifolyik belőle a nedv. Viszont mégsem kezdeményez érintést és maximum ölelést viszonoz. (de amit én érintek, ölelem azt láthatóan élvezi)
Ez azt jelenti, hogy fizikailag nem jövök be neki?
(és esetleg fel tud izgulni ennek ellenére? Lehet a kitartó munkám eredménye és nem feltétlen a vonzalomé)
Nem tudom ez változik-e a későbbiekben vagy vannak ilyen emberek, akik nem kívánnak honorálni semmit. Tanácstalan vagyok. (nagyon friss a kapcsolat amúgy, de mégis aggaszt ez)
vagy nem kíván, vagy nem tudja mit kellene tennie, reagálnia
majd belejön :)
de erről szerintem beszéljetek, hogy hogyan látjátok ezt a dolgot
#2-es: a kavarás csókolózást jelent.
Mellesleg szerintem több oka lehet. Visszahúzódô, bizonytalan, nem tudja mit kellene csinálnia. Ezesetben finomat irányíthatod, pl a kezét megfogod és lassan a farkadhoz teszed. Bátorítsd ahogy tudod.
De az is lehet, hogy szimplán önző. Azt írtad baromi nedves, szóval nyilván élvezi. Nekem pl egyik fétisem, hogy "magatehetetlen" vagyok és úgy izgatnak. Az is lehet, hogy neki is hasonló fantáziái vannak és nem arra gondol, hogy neked mi lenne jó. Az ő fejében beéred azzal, hogy játszadozhatsz a testével.
Hány évesek vagytok? Ha fiatalabb korosztály, inkább az elsőre tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!