Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szexeltetek, vagy pettingeltetek már úgy lánnyal, hogy elötte napokig nem élveztetek el? Lányok, voltatok ilyen fiúval.
Figyelt kérdés
Hogy történt? Milyen volt a szex és az élvezés? Miért nem volt élvezés előtte napokig?2018. dec. 20. 06:05
11/13 anonim válasza:
Volt amikor összejöttem egy szép szőke csajjal, aztán történt olyan hogy két hétig kollégiumban voltam,nem tudtam magamhoz nyúlni, és pont elsőre csináltuk utána,én végre először óvszer nélkül,még ráadás hogy szűk volt,alig akart felmenni neki lovaglóban, aztán amikor sikerült pár lovaglás után én már nem is bírtam, úgyhogy ilyet nem csinálok mégegyszer az biztos.
12/13 anonim válasza:
Munkám miatt csak hétvégéken vagy szabadnapokon tudunk találkozni. Szerinted ? Két kiéhezett embernél elég jól szokott működni. F/44
13/13 anonim válasza:
Igen, és nagyon vágyom rá mostanában is. Elég régen volt a legutóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!