Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek van tapasztalata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van tapasztalata ezzel az eszközzel?

Figyelt kérdés

[link]

Még szűz vagyok(se petting, se semmi nem volt, rip szerelmi élet), és igazából csak csiklóizgatástól tudok elmenni. Plusz első ilyen eszközként nem akartam drága cuccot venni :D

2018. dec. 19. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Kölcsönadom én a sajátomét ingyen is.

Kellemes Ünnepeket!

2018. dec. 19. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi az a szerelmi élet? :O

Amúgy meg sztem jó választás, mondjuk nem tudom ki akarná hogy ez bármikor is kulcstartóként díszelegjen. Meg ne vidd túlzásba, nehogy aztán ha lesz fiúd, ne élvezd annyira mert hozzászoktál :)

Hány éves vagy amúgy?

2018. dec. 19. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem van, és nagyon bevált:

[link]

2018. dec. 19. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos jó
2018. dec. 20. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:

nem ismerem, de hidd el, nem éri meg olcsó gagyit venni. Mi már megszívtuk, volt olcsó darabunk, semmit sem adott, igazából pénzkidobás volt, majd beszereztünk néhányat ami picit drágább, de nagyon jó kritikákat kapott, azzal viszont óriási élményeket éltünk át.

Ha nincs pénzed egy minőségire, akkor spórolj még kicsit, mert ténylegesen pénzkidobás a gagyi!

2018. dec. 20. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!