Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első kört sose bírom sokáig. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves vagyok, 5 éve élek szexuális életet lassan de mindig volt egy problémám. Az "első menet" általában mindig 5-10 perc hosszú..mindig parázok és stresszelek emiatt, nem is nagyon merek emiatt "egyéjszakás kalandokba" menni mert félek a csalódástól. Az első menet szóval kb. 5-10 percig tart viszont utána már tudom bírni ameddig szeretném legalább 30 percig biztos..nem tudom ez miért van, próbáltam már a maszturbálást közvetlenül szex előtt de ugyanúgy maximum 10 perc...lehet hogy agyban kéne valamit változtatnom de képtelen vagyok rá. :/ Tudom nem tartozik ide de legalább 5 lány benne lenne a csak szex témában viszont így kicsit szarul érzem magam..:D Ez mennyire normális? Valami megoldás?2018. dec. 18. 18:08
2/5 anonim válasza:
Alakitsd úgy hogy a partnered se bírja tovább. Hosszas előjátèkkal. Így mind a ketten elèlveztek gyorsan a következő menet meg már tovább tart. Baj akkor lenne ha másodjára nem állna fel :)
3/5 anonim válasza:
Hát igen, ahogy a 2-es mondja, örülj, hogy bírsz másodikat. Én 22 évesen nem bírok második menetet, és az első is jó esetben 10 percig tart.
4/5 anonim válasza:
Nem zavar ha van masodik kor. Es a ketto kozott nem csak fekszel pihegve ..
5/5 anonim válasza:
Megmondod, hogy az első ennyi, utána meg úgy tolod ki a szemét, ahogy akarja.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!