Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen előnyei vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen előnyei vannak ha nem borotválom a nemi szervem környékén?

Figyelt kérdés
Van aki nem szokta?
2018. dec. 17. 22:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Igènytelenebbül hathat
2018. dec. 17. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Én nem szeretem ha szőrös. Oralnal ha szor megy a számba okádok..
2018. dec. 17. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is undibb mint borotvált a ,de enyémet nem látja senki

Előnyei nem hiszem ,hogy lennének

16/L

2018. dec. 17. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

előnyök:

- jobb a szervezet hőháztartása és nem tapad oda a bugyi, jobban védve van a kórokozók ellen is

- nem szúr, amikor nőne vissza

- ....stb

2018. dec. 17. 23:18
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
+ sokaknak bejön a szőrös punci
2018. dec. 17. 23:19
 6/11 he84 ***** válasza:

Előnyei azok, amiket itt már valaki írt és még az is az előnye, hogy így több feromon, sajátos illat érződik ott, ami a férfit pluszba izgatja, beindítja. Szőr nélkül ez nem egészen van így. A szőr nem egyenlő sem az igénytelenséggel, sem a kosszal, ez egy butaság. És sok férfi szerencsére szereti a szőröset is, nem nyírom én se. Az meg szintén butaság, hogy orálnál a férfi szájába szőr kerülhet, ez kifogás a szőr ellen,... Nem a szőrös szeméremdombot kell nyalni, hanem nyilván a csiklót és körülötte, néha alatta itt-ott, márpedig ott nem szőrös, hanem legalább enyhén nedves. És ott a férfi keze is, a nagyajkakat széjjel tudja húzni, úgy jobban hozzáférhet a csikló körüli részhez, ami néha pluszba izgató.

Ám nem kérek privit, nem keresek senkit se!

2018. dec. 17. 23:33
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen
2018. dec. 18. 00:56
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a fazonra nyírt tetszik a legjobban,
2018. dec. 18. 06:50
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

". Az meg szintén butaság, hogy orálnál a férfi szájába szőr kerülhet, ez kifogás a szőr ellen,.."

Ez reális, ha karban van tartva a terület. Elhanyagolt szőrzet jobban hullik, akkor is zavaró lehet a partnernek, ha nem közvetlenül ott matat.

2018. dec. 18. 07:04
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Semmi bajom a szőrös farokkal.

Nekem is, és a páromnak is szőrös, és nagyon jó a szex.

Hozzá kell tennem, hogy azért karbantartjuk, tehát nem dzsungel, mert az inkább zavaró az orálnál.

Ha lány vagy, akkor se szégyelld, mert vannak olyan férfiak, akiknek bejön.

2018. dec. 18. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!