Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen előnyei vannak ha nem borotválom a nemi szervem környékén?
Szerintem is undibb mint borotvált a ,de enyémet nem látja senki
Előnyei nem hiszem ,hogy lennének
16/L
előnyök:
- jobb a szervezet hőháztartása és nem tapad oda a bugyi, jobban védve van a kórokozók ellen is
- nem szúr, amikor nőne vissza
- ....stb
Előnyei azok, amiket itt már valaki írt és még az is az előnye, hogy így több feromon, sajátos illat érződik ott, ami a férfit pluszba izgatja, beindítja. Szőr nélkül ez nem egészen van így. A szőr nem egyenlő sem az igénytelenséggel, sem a kosszal, ez egy butaság. És sok férfi szerencsére szereti a szőröset is, nem nyírom én se. Az meg szintén butaság, hogy orálnál a férfi szájába szőr kerülhet, ez kifogás a szőr ellen,... Nem a szőrös szeméremdombot kell nyalni, hanem nyilván a csiklót és körülötte, néha alatta itt-ott, márpedig ott nem szőrös, hanem legalább enyhén nedves. És ott a férfi keze is, a nagyajkakat széjjel tudja húzni, úgy jobban hozzáférhet a csikló körüli részhez, ami néha pluszba izgató.
Ám nem kérek privit, nem keresek senkit se!
". Az meg szintén butaság, hogy orálnál a férfi szájába szőr kerülhet, ez kifogás a szőr ellen,.."
Ez reális, ha karban van tartva a terület. Elhanyagolt szőrzet jobban hullik, akkor is zavaró lehet a partnernek, ha nem közvetlenül ott matat.
Semmi bajom a szőrös farokkal.
Nekem is, és a páromnak is szőrös, és nagyon jó a szex.
Hozzá kell tennem, hogy azért karbantartjuk, tehát nem dzsungel, mert az inkább zavaró az orálnál.
Ha lány vagy, akkor se szégyelld, mert vannak olyan férfiak, akiknek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!