Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van, hogyha borotválom...

Miért van, hogyha borotválom a nemi szervem környékén a szőrt, akkor viszket?

Figyelt kérdés

A hónaljamnál meg a lábamnál nem is irritálja.

Szeretném ha, normálisan nézne ki, de pár hete piros kiütések vannak rajta. Én csak egy kis fazont akartam kialakítani rajta, de még ez sem jött össze.

A gyantázásom, nagyon fájt amikor először mentem és véres is lett a hónaljam, pedig csak azt csinálta:S

Fél évig bírtam, de elegem lett belőle!

Nem éri meg, ha mindig kiütésesen érek haza!

Se gyanta, se borotva?

Mit tegyek?

2008. nov. 15. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy amikor borotválod akkor a szõrnövekedéssel párhuzamosan és NE ellentétesen borotváld, majd mikor végeztél kend be kenõccsel. Nem tudom ér-e valamit, csak segíteni akartam.
2008. nov. 15. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:

esetleg epilátor ? igaz egy kicsit drága a többihez képest, de évek alatt megtérül az ára.

én is próbáltam gyantázni a hónaljamat, de nekem is véres lett, valamint epilátorral is, ha nagyobb fokozaton használom. most szinte csak elpilálom (persze gyengébb fokozaton), kivéve, ha nagyon sietek. arra kell figyelni, hogy utána (epilálás, gyantázás) ne kenj rá semmit (pl. dezodort vagy krémet) mert ilyenkor még nem látható nyílt sebek vannak a szőrszálak helyén.

a bikinivonalamat én úgy szoktam csinálni, hogy hideg gyantát egészen kis csíkokra felvágok, és úgy egyszerre kevesebbet tép ki és kevésbé fájdalmas és nem vérzik.

a kiütéseket nem tudom hogy lehet eltüntetni, nekem is szokott néha lenni. nem lehet, hogy műszálas fehérneműt viselsz és attól, vagy túl szoros ?

2008. nov. 15. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2008. nov. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!