Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lassan mozgok a pasin, az ugyanúgy élvezetes neki és ellehet attól is élvezni?
Nincs barátom,viszont szűz vagyok és elgondolkodtam,hogy az első pár alkalommal nyilván nagyon lassan fog bennem mozogni,amíg hozzászokok, stb.
De ettől ő ugyanúgy élvezni fogja?
Vagy lehet,hogy el se fog menni?
L.
tényleg másodpercek alatt rálehet tágulni a pasira??
amúgy köszi a válaszokat! :)
A legelső válaszoló kommentjében felfigyeltem egy apróságra:
"Biztos, hogy el tud majd élvezni veled, ha izgató leszel a számára."
Ha izgató leszek. Hát...nem tudom,hogy egy szűzként i lesz bennem majd izgató :/
1-es vagyok.
Nézd, rosszul látod ezt, és ne degradáld magad azzal, hogy szűz vagy.
Arra gondoltam, hogy ha a pasid valójában szeret és nem csak azért van veled, hogy lefeküdj vele (ha jól emlékszem valamelyik kommentelő fel is ajánlotta, hogy "felavat" téged - ő mondjuk egy barom.)
Az életében mindenki szűz volt először. Én is voltam szűz, és nálam is egy tapasztaltabb nővel volt először.
Magamért szeretett, és nem striguálzott be, hogy én szűz vagyok. Azon kívül, hogy meglepődött, hogy még az vagyok, semmilyen más negatív hatása nem volt ennek a ténynek.
Téged is személyiségedért, a lényedért, a lelkedért, a külsődért fognak szeretni. Nem fog számítani, hogy szűz-e vagy vagy sem.
Szóval ne aggódj, és ne stresszelj ezen előre! Az nem segít! Próbáld élvezni a másik társaságát , és látni fogod, hogy ő is élvezi a tiedet.. ne ezen parázz előre! :) Ha szeretni fog, türelmes lesz veled, és segíteni fog téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!