Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lassan mozgok a pasin, az ugyanúgy élvezetes neki és ellehet attól is élvezni?
Nincs barátom,viszont szűz vagyok és elgondolkodtam,hogy az első pár alkalommal nyilván nagyon lassan fog bennem mozogni,amíg hozzászokok, stb.
De ettől ő ugyanúgy élvezni fogja?
Vagy lehet,hogy el se fog menni?
L.
Biztos, hogy el tud majd élvezni veled, ha izgató leszel a számára.
Emberfüggő is, nem tudni, hogy milyen férfival fog először összekerülni. Lehet, hogy az első percben már el fog élvezni veled, mert mondjuk tapasztalan(abb) még a szexben. Lehetséges, hogy több kell neki, de hidd el, hogy ha tetszeni fogsz neki, akkor élvezni fogja. Így, vagy úgy, el fog menni, ez biztos.
köszi:)
hát én már 23 vagyok,úgyhogy nem hiszem,hogy tapasztalatlan pasival kerülnék össze.
Azért nem mondanám úgy, hogy "nyilván".
Ezek a dolgok akkor és ott fognak eldölni.
Elfog tudni menni!
Irod nem volt ilyenben részed. Nem tudhatod mit vált ki belőled, hogy reagálsz. Viszont merj kommunikálni majd, segits a fiúnak, hogy esik jól. Milyen intenzitás kellemes. Illetve ha te mozogsz magadnak tudod szabályozni.
Igen,ezeket tudom és nem is lesz velük gond.
Szimplán,mivel nő vagyok,nincs kukacom,ezért nem tudhatom,hogy náluk ez hogy működik.
Nem gond a sebesseg. Ha te vagy felul, akkor kvazi tied az iranyitas, ha erzed, hogy gyositana, akkor jelezd neki, hogy lassan akarod, nem lesz gond, legfeljebb tovabb birja, a latvany amugy is karpotolja. ;)
42F
#1-es vagyok.
Remélhetőleg olyan pasival fog megtörténni, aki szeret és fontos vagy számára. Ő meg figyelni fog rád.
Mellesleg de, lehetséges.. bár mint az idősebb korosztályból, úgy a fiatalabból is lehet, hogy olyat fogsz ki aki tapasztalatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!