Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor jó mostanában a szex, ha iszok, vagy betéptem?
"Régen" (pár hónapja) elég volt egy simogatás, vagy egy csók ahhoz, hogy beinduljak, és gyakorlatilag én húzzam magamra a barátomat, hogy most már történjen valami. Sokszor volt, hogy alig vártam, hogy végre hazaérjek, ő ott legyen, és csinálhassuk. De egyébként az exeimmel és egy-két egyéjszakás kalanddal is ez volt a helyzet.
Mostanában viszont csomószor előfordul, hogy egyszerűen nincs kedvem hozzá, nem akarom, hogy éppen hozzám nyúljon. Pedig a barátomat az idő előrehaladtával egyre jobban szeretem, ezért is írom ki a kérdést, mert nem akarom elveszíteni, meg nem akarom, hogy rosszul érezze magát emiatt (egyszer már megkérdezte, hogy mi a gond, már nem szeretem? Megbeszéltük, a hozzájárulásával írom ki ezt a kérdést). Ugyanúgy szeretem, mint mikor összejöttünk, ugyanúgy vonzódom hozzá fizikailag és lelkileg, sőt, ahogy telik az idő, egyre jobban.
Régen ráadásul azon kívül, hogy, mikor kapcsolatban voltam, akkor az exemmel szexeltem, rendszeresen maszturbáltam. Mostanra mintha megcsappant volna az étvágyam, egyszerűen nincs kedvem az egészhez.
Viszont, ha úgy megyek haza, hogy előtte ittam, akkor a "régi önmagam" vagyok, alig várom, hogy hazaérjek, aztán csináljuk. Ugyanez van akkor is, ha úgy várom haza, hogy otthon iszok. Opcionális lenne, hogy akkor igyunk együtt, de sajnos nem megy; jobban bírom az alkoholt, mint ő, sokkal, mire én becsípek, addigra ő már annyira részeg, hogy nekem kell lefektetni, nem üzemképes a fegyver, és a következő nap másnapos lesz. Ha be is tép, akkor pedig 100%, hogy aznap nem lesz semmi.
Márpedig az ökör iszik magában (az egyedül betépésre nem találok hasonló mondást... Pedig jó lenne, mert csomószor kell még otthon home office-ban dolgoznom, és részegen még el tudom végezni a munkát, de betépve szarok mindenre), meg nekem is van igényem a szexre, ami miatt attól tartok, hogy függővé válok.
24/N (barátom 28/F)
Mivel otthon is dolgozol talán túl nagy rajtad a nyomás/teher ami miatt megcsappan az étvágyad mert máshol vagy fejben.
Ha iszol vagy betépsz akkor ezek oldódnak és akkor olyan vagy mint voltál.
Próbálj kevesebbet dolgozni és többet kikapcsolódni, csináljatok közös programokat, utazzatok el valahova.
Az biztos, hogyha iszol, akkor az osztoneid dolgoznak, tehat rendben vagy a tudatallati szinten. Ha csak a baratodra hegyezted volna ki a kerdest, akkor azt mondanam, hogy valami bant vele kapcsolatban, de igy, hogy a melot is megemlitetted, (gondolom ez is foglalkoztat) lehet csak sima stressz van a hatterben.
A helyedben megprobalnam felmerni magam tudatosan, hogy mit miert teszek, mit szeretek a baratomban stb., mintha kivulrol nezned magadat es megmagyaraznad a szitut. Egy ido utan el fogsz jutni a valaszig, hogy mi az ami nem stimmel. Szerintem a srac rendben van, magadban kene rendet rakni, esetleg a life-work balance-t ujragondolni.
A home office tipikusan olyan kovetkezmenyekkel is jarhat, ha az ember nem figyel, hogy a maganelet rovasara megy. Erdemes a munkaidot betartani, utana meg lehajtani a notebook-ot, amihez masnapig nem nyulsz. Ha nem egyertelmu a hatar, akkor mindig lesz egy email, sms, telefon, villogas stb, ami visszarangat a munkaba, amit lehet nem is szeretsz annyira.
Sok sikert!
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!