Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy pénisz fogásra? Mihez hasonlít?
Figyelt kérdés
Milyen hétköznapi dologhoz hasonlít? Mindkét állapota érdekel, lankadtan és erektáltan is.
Köszönöm!
2018. dec. 15. 15:28
1/13 anonim válasza:
Semmihez sem hasonlít az érzés.
2/13 anonim válasza:
Vissza kérdezek. Te mihez hasonlítanád a punci fogását, mert én nem tudom semmi hétköznapi dologhoz hasonlítani. F
3/13 anonim válasza:
#2:
egy tál pacal, vagy pite :D
kérdező, majd ha lesz pasid teszteld le, annyira élethűt nem fogsz találni sehol
ha meg maszzihoz keresel eszközt, az meg úgy sem az lenne ami hasonlít rá
miért szeretnéd ezt tudni? mi a terv?
4/13 anonim válasza:
#3-as. 2-es vagyok. Inkább maradok a puncinál, nekem kellemesebb, mint karjába turkálni. 😊
5/13 anonim válasza:
olyan mint egy faszé csak kisebb :D
6/13 anonim válasza:
#4:
ha láttad a filmeket, akkor érted a dolgot :D
8/13 anonim válasza:
Lankadtan olyan mintha egy angolnát fognák meg.Mereven pedig olyan mint egy anakonda.
9/13 anonim válasza:
Virslihez,csak vastagabb(jobb esetben):D
10/13 anonim válasza:
Semmihez sem ! 😃 ha muszaj mondani valamit, akkor banan . 🍌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!