Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz dolog, szerintetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz dolog, szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés

Nah az lenne a kérdésem hogy létezhet e olyan hogy egy szűz lánynak elég könnyen becsuszik a farkam?!

Mert eddig nem voltam még szűzel, és a mostani barátőm állítólag az volt, de semmi különbséget nem éreztem. Jó a vérzést tudom hogy nincs mindenkinél, plusz láttam reakciókbol hogy volt h fájt neki, de az elején nem volt erőltetve a dolog hogy becsuszon a farkam.

Ilyen létezhet?

2018. dec. 15. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha eléggé be volt indulva, akkor igen

lehet már nem is volt szűzhártyája, de szűznek még szűz volt

sportolás közben is áttud szakadni, meg sok lány már korábban átszakítja magának

2018. dec. 15. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen letezhet

Nekem sem verzett elsore en feszito fajdalmat ereztem de bement elsore teljesen a parom

2018. dec. 15. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) :)
2018. dec. 15. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez jót jelent, mert akkor eléggé fel volt izgulva és így könnyebben becsúszik még a szűzeknek is.
2018. dec. 15. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Letezik igen. Mikor szuz voltam es elvesztettem akkor nekem sem fajt egyaltalan, egy-ket megmozdulasnal igen, de nem volt veszes, nemis vereztem. 😁
2018. dec. 15. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A szűzhártya olykor eléggé tág, és rugalmas, hogy ne vérezzenek, és ha valaki használt már előtte tampont, akkor már nem maradt neked mit áttörni.

Az öreg házaspár a gyémántlakodalmát ünnepli.

Eljön az este, lefekszenek, és amikor felébrednek, a mama fogja magát, és belefójja az orrát a lepedő közepébe!

-Ezt miért csináltad szerelmem? - kérdi a férfi-

-Emlékszel, amikor házasodtunk, előtte már szexeltünk. Te hogy védd a becsületemet, megvágtad magad a borotvával, és összevérezted a lepedőt, hogy ne kelljen szégyenkeznem! Most visszaadtam a kölcsönt! :-)

2018. dec. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!