Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez nem biológiai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem biológiai kib*szás velünk, nőkkel?

Figyelt kérdés
Amikor menstruálok, hihetetlenül megnő a szexuális étvágyam. Sokkal jobban kívánom, mint a ciklusom bármely más részében. És tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, rengeteg nőtől olvastam (itt is) / hallottam, hogy menzesz alatt sokkal jobban kívánja a szexet. Viszont a legtöbb pasi ilyenkor nem akar szexelni a vér miatt, és őszintén plusz nekem is kicsit fura/undi lenne, pedig ilyenkor kívánom a legjobban. Szerintetek ez nem gáz? :D

2018. dec. 12. 23:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, én örülök neki, hogy rendszeresen megjön és ebből is tudhatom, hogy működik a testem. Az a helyzet, hogy szerintem ez, amit leírsz, sokkal jobb annál, mint amit én át szoktam élni elég gyakran. Inkább lenne csillapíthatatlan szexuális vágyam, mint azok a görcsök, amikbe úgy érzem konkrétan, hogy bele fogok halni.
2018. dec. 13. 06:33
 12/22 anonim ***** válasza:
33%

Ha megfürdik, felrak egy tampont, és lehet nyalni. Nem, nem folyik ki semmi.

Nekem csak csiklóorgazmusom van, így alap, hogy nyalás, vagy kézi izgatás kell, a szexet meg addig mellőzzük. Bár én már azt se tudom lassan, mi az a menstruáció 😂😂😂 3 év alatt 2 terhesség + szoptatás... Már én örülnék, ha végre megjönne, hogy tudjam, helyreálltam.

2018. dec. 13. 08:19
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
Ehh nem nagyon lenne kedvem nyalogatni egy véres puncit :/ főleg hogy egyszer láttam nem is vér folyik ki hanem ilyen alvadtvérszínü nyákos tonyszerű barnás véres valami és ehhhhhhhhhhhhhhh nem akarom:((((
2018. dec. 13. 09:31
 14/22 anonim ***** válasza:

Használjatok intim tölcsért (nem szexuális segédeszköz). Ez tampon,és betét helyett van.

Még szexelni is lehet vele diszkréten.

2018. dec. 13. 09:31
 15/22 anonim ***** válasza:
A párom is ilyenkor a legvadabb. Imádom azokat a napokat, igaz sok piros törölközőt kell mosni. A nyaláts kivéve minden ugyanolyan, sőt .... még olyanabb.
2018. dec. 13. 10:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk a piros napokon is együtt lenni az asszonnyal.
2018. dec. 13. 11:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Jó katona vérben is harcol!
2018. dec. 13. 12:41
 18/22 anonim ***** válasza:

De, gáz, főleg mivel hiába kívánom olyankor jobban, ha elkezdek beizgulni, akkor jó kis fájdalmas görcsöket okoz pluszban.

Viszont nem tudunk mit csinálni ezzel, ez van, így kell elfogadni, akár kiszúrás, akár nem.

2018. dec. 13. 13:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát nekem most pont megvan, de a barátom farka az utolsó amit kivánnék jelenleg (bár orált azt csinálnék neki). Inkább csoki, jó sok csoki. :)
2018. dec. 13. 14:14
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 csokisrudi?! :D
2018. dec. 13. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!