Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt?

Figyelt kérdés

Mi volt eddigi életetek legélvetesebb szexuális élménye? Miért az?

Légyszi írjátok hány éves korotokban történt, és most hány évesek vagytok.

Köszönöm

2018. dec. 12. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor maszturbalok számomra az a legjobb legelvezetesebb.

N24

2018. dec. 12. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Az volt a legélvezetesebb, amikor egyáltalán volt szexuális élményem.

32 éves voltam akkor, most néggyel több.

2018. dec. 12. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Az exemmel volt egy frenetikus élményem, még 2017 nyarán, a szülinapomon. Ismerte minden vágyamat, tudta mire gerjedek nagyon, és végig azon volt, hogy a lehető legnagyobb élvezethez jussak. És sikerült is :)
2018. dec. 12. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Végre megtörtént amire mindig is vágytam. Repülőgépen szexelni. 20 voltam és most is annyi vagyok. Nem mesélek privátban
2018. dec. 13. 06:32
 5/5 Boszorkány_ ***** válasza:
83%

Nekem az volt mikor úgy megszopattak és megb*szták a szám, hogy a nyálamtól és a taknyomtól nem láttam semmit. Eszemnél sem voltam teljesen közben. A puncimból meg csak dőlt a nedv, pedig hozzá sem értünk. Frenetikus és felejthetetlen élmény volt! Ezt követte egy orgazmussal teli, vad szex.

Nekem ez volt talán a legélvezetesebb élményem, nem is olyan régen. 20l

2018. dec. 13. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!